Ο Elon Musk τρολάρει τους εχθρούς του: «Η Tesla χρεοκόπησε...»

Ο Elon Musk τρολάρει τους εχθρούς του: «Η Tesla χρεοκόπησε...»

 

Είναι οι χειρότεροι 7 μήνες στην ιστορία της Tesla και ο ιδιοφυής κ. Μασκ επέλεξε την Πρωταπριλιά για να αυτοσαρκαστεί αλλά και να τρολάρει όσους έχουν βαλθεί να... χρεοκοπήσουν την εταιρεία του.

Ο Έλον Μασκ, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ένα ποστ που έμοιαζε με δημοσίευμα, θέλοντας να ειρωνευτεί τα δημοσιεύματα που επιμένουν ότι η Tesla βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και ότι μπορεί να «σκάσει» μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς «καίει» μετρητά με ταχύτατους ρυθμούς.

«Η Tesla χρεοκόπησε», ήταν ο τίτλος του... δημοσιεύματος. «Παρά τις σημαντικές προσπάθειες να συγκεντρώσει χρήματα, μεταξύ των οποίων και μία κίνηση απελπισίας μέσω της πώλησης Πασχαλινών Αυγών, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Tesla χρεοκόπησε... εντελώς. Χρεοκόπησε τόσο, που δεν θα το πιστεύετε».

Υπάρχουν πολλά είδη χρεοκοπίας, σημείωσε με νόημα ο Μασκ, και η Tesla τα έχει όλα, πρόσθεσε. «Ο Έλον βρέθηκε λιπόθυμος μέσα σε ένα Tesla Model 3, ενώ γύρω υπήρχαν μπουκάλια με Τε-σλα-κίλα. Μάλιστα, τα σημάδια από τα δάκρυα που είχαν στεγνώσει στο πρόσωπό του ήταν εμφανή», ανέφερε σε άλλο tweet.