Νεκρή 36χρονη από τα χέρια του συζύγου της στο Βλαχιώτη Λακωνίας

Νεκρή 36χρονη από τα χέρια του συζύγου της στο Βλαχιώτη Λακωνίας

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στο Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου ένας 40χρονος αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, τηλεφώνησε στο Αστυνομικό τμήμα Βλαχιώτη και είπε ότι λογομάχησε με την 36χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν την 36χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η γυναίκα διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Αργότερα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος συλληφθείς περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος τηλεφώνησε στο ΑΤ Ευρώτα και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του την έπνιξε με τα χέρια του.

Ο 46χρονος και η 36χρονη διέμεναν εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή του Βλαχιώτη, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά και απασχολούνταν ως εργάτες γης, ενώ δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές Αρχές.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.