Νέα πρόκληση Πολάκη: Καμία αναφορά στους νεκρούς, μόνο διαφήμιση του κυβερνητικού έργου

Νέα πρόκληση Πολάκη: Καμία αναφορά στους νεκρούς, μόνο διαφήμιση του κυβερνητικού έργου

Σε μια ακόμα πρόκληση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος με σημερινή ανακοίνωσή του δεν κάνει καμία αναφορά στο ζήτημα των πυρκαγιών ή τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά αντίθετα διαφημίζει το κυβερνητικό έργο στο χώρο της Υγείας.

Στην ανακοίνωσή του, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει πως «Απέναντι στον ορυμαγδό της απαξίωσης, της κατασυκοφάντησης και της αήθους παραπλάνησης στα οποία έχει επιδοθεί αυτές τις ημέρες το παλιό και κατεστημένο πολιτικό προσωπικό της αντιπολίτευσης και στα οποία έχει λόγους και συμφέρον να καταφεύγει όσο πλησιάζει η μέρα απαλλαγής από μνημόνια και ασφυκτική επιτήρηση, αλλά και όσο πλησιάζει η ώρα που η Βουλή και η Δικαιοσύνη θα σφίξει τον κλοιό των πολιτικών και ποινικών ευθυνών γύρω του, η καλύτερη απάντηση παραμένει η παράθεση του κυβερνητικού έργου στην Υγεία τα τελευταία 3 χρόνια».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, στο Πολιουδοβάρδειο Περιφερειακό Ιατρείο Παλαιοχώρας Χανίων, σε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου "Βενιζέλειο" και στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Και καταλήγει «Εν κατακλείδι, έτσι απαντάμε εμείς στην καταστροφολογία που διασπείρουν καθημερινά οι νοσταλγοί της φαυλότητας και της διαφθοράς. Τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, ούτε για τις προθέσεις μας ούτε για το απτό καθημερινό μας έργο στον χώρο της Υγείας».

Νωρίτερα, η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» απάντησε στη χθεσινή ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στην οποία -όπως τονίζει η Ομοσπονδία- κατόρθωσε «να ξεπεράσει τον εαυτό του, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πρωτίστως την έλλειψη πολιτικού και προσωπικού ήθους, που τον διακρίνει».