Μήνυμα 112 για τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε Β. Ιόνιο, Ήπειρο και  Δυτ. Στερεά

Μήνυμα 112 για τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε Β. Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτ. Στερεά

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, μέσω μηνυμάτων, στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων Βορείου Ιονίου, Ηπείρου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε επείγουσα προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, ενώ προέτρεψε τους κατοίκους να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν, καθώς και να ασφαλιστούν αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο.

«Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν-Ασφαλίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από άνεμο-Ακολουθείτε οδηγίες Αρχών» ήταν το προειδοποιητικό το μήνυμα του 112 που στάλθηκε στους κατοίκους των εν λόγω περιοχών ενόψει των αυριανών ακραίων καιρικών φαινομένων.

Κλειστές θα μείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κέρκυρα και στους Παξούς, λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων. Την είδηση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας, Κώστας Ζορμπάς.