Μεγάλη έρευνα για το λιανεμπόριο στην Αθήνα - Συνεργασία ΕΒΕΑ, ΕΣΑ και ΟΠΑ

Μεγάλη έρευνα για το λιανεμπόριο στην Αθήνα - Συνεργασία ΕΒΕΑ, ΕΣΑ και ΟΠΑ

Ενημέρωση για το πρόγραμμα και τις δράσεις που προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), με τη χρηματοδότηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), είχε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος από τον Πρόεδρο του ΕΣΑ και β' Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΑ Σταύρο Καφούνη και τον Πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη.

Πρόκειται για την εκπόνηση και παρουσίαση μεγάλης έρευνας που αφορά στο λιανικό εμπόριο και συγκεκριμένα την πλήρη χαρτογράφηση των επιχειρήσεων που εδράζονται στην περιοχή του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας, προκειμένου να αποκτήσουν οι αρμόδιοι φορείς της αγοράς λεπτομερή εικόνα των κλάδων και της κατάστασής τους.

Επιπλέον, η έρευνα θα λειτουργήσει ως ένα ακριβές σημείο αναφοράς για τη μελλοντική παρακολούθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην εμπορική καρδιά της πρωτεύουσας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν κατά την εκδήλωση βράβευσης των “Retail Customer Experience Awards”, που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2022, αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες τους μέσω των ψηφιακών και φυσικών τους καταστημάτων.