Με τα κόρνερ στο Ρέιντζερς – Νάπολι και τα γκολ στο Αμέρικα – Σάντος Λ.

Με τα κόρνερ στο Ρέιντζερς – Νάπολι και τα γκολ στο Αμέρικα – Σάντος Λ.

Η στήλη ασχολείται απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα κόρνερ της Ρέιντζερς στην αναμέτρηση με τη Νάπολι. Στο Μεξικό, συναντιούνται δύο από τις θεαματικότερες ομάδες του τουρνουά (Κλαμπ Αμέρικα – Σάντος Λ.), μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. 

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΝΑΠΟΛΙ

Η Ρέιντζερς είναι υποχρεωμένη να παίξει μπάλα, καθώς οι δύο σερί «τεσσάρες» από Σέλτικ (0-4) και Αγιαξ (0-4) δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των οπαδών της. Είναι ομάδα που αγωνίζεται από τα άκρα, βλέπουμε και το Over 4,5 (2,17 ο εγχώριος Οργανισμός, 1,90 στο εξωτερικό). Θα πάμε, όμως στο πιο συντηρητικό Over 3,5. Αυτό το έφερε στα εννέα από τα 11 φετινά της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας το παρουσιάζει εδώ και 12 αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Η τελευταία φορά που έμεινε στα τρία ήταν στις 24/2 με την Ντόρτμουντ στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Η Νάπολι από την πλευρά της, έβγαλε τουλάχιστον τέσσερις φορές την μπάλα κόρνερ στα 11 από τα 14 πιο πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Εκτός έδρας το έπραξε στα έξι από τα επτά τελευταία. Θα βρεθεί αρκετές φορές σε θέση άμυνας, καθώς το «Άιμπροξ»… κατηφορίζει (περισσότερο απόψε που δεν θα υπάρχουν οπαδοί της στο γήπεδο), μπορεί να βοηθήσει ώστε να επιβεβαιωθεί το Over 3,5. 

ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΣΑΝΤΟΣ Λ.

Η Κλαμπ Αμέρικα έγραψε ιστορία την προηγούμενη αγωνιστική με το 2-1 στην έδρα της Νεκάξα με ανατροπή, καθώς έφτασε τις εννέα σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο Over, έχει συνολικά εννέα στα τελευταία 10 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, τα τέσσερα εξ αυτών τα σημείωσε μόνη της. Επίσης, προέρχεται από τέσσερα σερί στο «Αζτέκα», ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 31 τέρματα σε 14 αγώνες. Τέλος σκόραρε στα 17/18 εντός - εκτός και 13/15 στο «σπίτι» της. 

Η Σάντος Λαγκούνα από την πλευρά της, μετράει πέντε Over στα επτά πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας. Επιπλέον, το επαλήθευσε στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στο «σπίτι» της νυν αντιπάλου της (2-1, 1-3, 1-2). Διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ενώ ανασταλτικά εάν δεν είχε τον κίπερ Ασεβέδο στην εστία θα δεχόταν περισσότερα από δύο γκολ μέσο όρο ανά αγώνα (τώρα είναι στο 1,5). 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

22.00 712 ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΝΑΠΟΛΙ OV 3,5 ΚΟΡΝΕΡ ΓΗΠ. 1,57

05.05 888 ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΣΑΝΤΟΣ Λ. OVER 1,67