Μ. Κωσταράκος: Τσίπρας, Καμμένος και Αποστολάκης ενέπλεξαν στην πολιτική επιβίωσή τους τις ΕΔ 

Μ. Κωσταράκος: Τσίπρας, Καμμένος και Αποστολάκης ενέπλεξαν στην πολιτική επιβίωσή τους τις ΕΔ 

Σκληρή κριτική κατά του Αλ. Τσίπρα, του Π. Καμμένου αλλά και του Ευ. Αποστολάκη ασκεί ο επίτιμος αρχηγός ΑΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, τονίζοντας ότι η υπουργοποίηση Αποστολάκη συνιστά «έγκλημα» και «ξεκάθαρη μικροπολιτική επιλογή της Κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των πολιτικών της στόχων».

Σε ανάρτησή του στο Facebook o στρατηγός Κωσταράκος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «κανείς τα τελευταία 45 χρόνια μετά την μεταπολίτευση δεν τόλμησε να εμπλέξει τις ΕΔ και την Ηγεσία τους και να τις εντάξει στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ τονίζει ότι  οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Αποστολάκης τελικά ενέπλεξαν στον πολιτικό ελιγμό επιβίωσής τους τις ΕΔ, δίνοντας τους ρόλο στην πολιτική σκακιέρα».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του σημειώνει με νόημα: «Οι ΕΔ δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα ή πρόσωπο. Ανήκαν, ανήκουν και θα συνεχίσουν να ανήκουν στο Έθνος, οποίες και αν είναι οι μικροπολιτικές μεθοδεύσεις της όποιας κυβέρνησης. Εκτός και αν η υπονόμευση του σεβασμού και της αναγνώρισης που απολαμβάνουν οι ΕΔ από την κοινωνία είναι ο επόμενος προσχεδιασμένος στόχος τους. Είμαι σίγουρος ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο».

Επίσης υπογραμμίζει ότι με την υπουργοποίηση Αποστολάκη «εξασφαλίζεται η ασυλία Καμμένου για το διάστημα της παρούσης Βουλής για ότι έχει να κάνει με εξοπλιστικά ή άλλα λειτουργικά θέματα, επιλογές και δαπάνες» και χαρακτηρίζει την υπουργοποίηση Αποστολάκη «το μεγαλύτερο λάθος ή για μερικούς έγκλημα.»