Κικίλιας: Σε δέκα ημέρες στον «αέρα» η καμπάνια για το χειμερινό τουρισμό

Κικίλιας: Σε δέκα ημέρες στον «αέρα» η καμπάνια για το χειμερινό τουρισμό

Σε δέκα ημέρες θα κάνει «πρεμιέρα» η καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό όπως προανήγγειλε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως ο κοινωνικός τουρισμός πάντα ισχύει και υπάρχουν τα vouchers.

«Όσο πιο πολλούς και ποιοτικούς επισκέπτες φέρουμε – και από το εξωτερικό και από το εσωτερικό – τόσο θα τονώσουμε την ελληνική οικονομία σε εποχή που τη χρειάζεται και τη θέλει», ανέφερε μιλώντας σήμερα στον ANT1. 

Μάλιστα ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε κομβικό το 2022 για τον ελληνικό τουρισμό και τόνισε πως «τώρα είναι η ώρα της δουλειάς», για να βελτιωθούν οι υποδομές, να υπάρξει ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο, και να δημιουργηθούν ποιοτικότερες θέσεις εργασίας να βελτιωθούν οι υποδομές, να υπάρξει ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο, και να δημιουργηθούν ποιοτικότερες θέσεις εργασίας.

Υπογράμμισε ότι στην πρώτη καλοκαιρινή περίοδο η χώρα έμεινε ανοικτή για 5 μήνες και πέρυσι μείναμε ανοικτοί όλη τη σεζόν, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ερωτηθείς γιατί έγινε η αλλαγή στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Κικίλιας ανέφερε πως στη διάρκεια της θητείας του έγινε ό,τι είναι δυνατόν για την ενίσχυση του ΕΣΥ (με νέες κλίνες ΜΕΘ, προσλήψεις γιατρών, κτλ.).

«Έκλεισε ένας κύκλος», είπε και συμπλήρωσε πως τον τίμησε ο Πρωθυπουργός δίνοντας του τη δυνατότητα να αναλάβει ένα παραγωγικό Υπουργείο. «Ο τουρισμός είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας», σημείωσε και ανέφερε πως «πρέπει σιγά-σιγά να μπούμε σε μία κανονικότητα», χωρίς να αγνοούμε τους υγειονομικούς κανόνες.