Κ. Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα

Κ. Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα

Για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα μίλησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης και άσκησε αιχμηρή κριτική τόσο στον ίδιο που βγήκε με άδεια από τη φυλακή όσο και στην κυβέρνηση που «επιβραβεύει τον Δ. Κουφοντίνα καθώς αδιαφορεί, ανέχεται ή έχει δώσει τις ευλογίες της».

Ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας στον realfm σημείωσε πως «ο άνθρωπος αυτός όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Ποτέ του δε μετάνιωσε. Το αντίθετο», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα. Αν δείτε τα βιβλία του, τα άρθρα του, τις δημόσιες παρεμβάσεις του, σκορπάει δηλητήριο, προπαγανδίζει τα εγκλήματά του και ουσιαστικά προσπαθεί με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο να φτιάξει μια νέα γενιά συνεχιστών των εγκλημάτων του», πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης.

Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε πως «έχουμε ένα κράτος το οποίο στην πραγματικότητα επιβραβεύει τον Κουφοντίνα και αυτό το κάνει με μια κυβέρνηση η οποία στην καλύτερη, αδιαφορεί ή ανέχεται, στη χειρότερη έχει δώσεις τις ευλογίες της».

Ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος είπε ότι «η λογική της Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι μια λογική εκδικητικής τιμωρίας» επισήμανε πως «έχω λίγο μπερδευτεί. Ο κ. Τζανακόπουλος εκφράζει μια πολιτική θέση και κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, δηλαδή μας λέει ότι είναι υπέρ της άδειας του Κουφοντίνα; Κι αν είναι υπέρ ο κ. Τζανακόπουλος που είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αυτό πώς δένει με το ότι η κυβέρνηση κατά τα λοιπά δεν έχει καμία ευθύνη; Να αποφασίσει η κυβέρνηση τι θέλει να μας πει", κατέληξε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Φωτογραφία: Intime News