Κ. Μπακογιάννης για επίθεση εναντίον του: «Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα»

Κ. Μπακογιάννης για επίθεση εναντίον του: «Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα»

Την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι του πέταξαν καφέδες και νερά, σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων με ανάρτησή του στο Facebook. «Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς» ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης, σημειώνοντας ότι «η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, στην πλατεία Βάθη, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με κατοίκους της περιοχής, ομάδα 20 αγνώστων κινήθηκε εναντίον του και τον προπηλάκισαν, πετώντας καφέδες και νερά, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί, καθώς ο δήμαρχος αποχώρησε, ενώ τα άτομα αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο υπό τις αποδοκιμασίες κατοίκων της περιοχής.

Σημειώνεται, ότι η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές.

Μετά το συμβάν ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε στην ανάρτησή του τα εξής: «Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».