Ηράκλειο Κρήτης: 43χρονος δέχθηκε πυροβολισμό - Κινητοποίηση αστυνομίας

Ηράκλειο Κρήτης: 43χρονος δέχθηκε πυροβολισμό - Κινητοποίηση αστυνομίας

Ένας 43χρονος άνδρας δέχθηκε πυροβολισμό από καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης αναφέρουν πληροφορίες που δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο στην περιοχή των Μαλάδων και η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη που φέρεται να είναι 60 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο στην περιοχή των Μαλάδων, σημειώνει το cretalive.gr, ενώ σύμφωνα με το neakriti.gr οι πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που ερευνούν την όλη υπόθεση.

Το θύμα, το οποίο φέρει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολλαπλά τραύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του. O 43χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα. 

Οι δυο τους φαίνεται να είχαν διαφορές, μάλιστα πληροφορίες θέλουν πριν από περίπου ένα μήνα να διαπληκτίστηκαν και πάλι. 

Μαρτυρίες λένε ότι κάτοικοι που κάθονταν σε καφενείο της περιοχής, άκουσαν τους πυροβολισμούς, έτρεξαν στο σημείο και είδαν τον 43χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος. 

Ο 60χρονος δράστης, διαφεύγει της σύλληψης με το αυτοκίνητο του, με τις αστυνομικές αρχές να τον αναζητούν.