Χαλάνδρι: Νεκρός 18χρονος οδηγός από πρόσκρουση σε δέντρο - Μια σύλληψη για κόντρες

Χαλάνδρι: Νεκρός 18χρονος οδηγός από πρόσκρουση σε δέντρο - Μια σύλληψη για κόντρες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Χαλανδρίου, όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο, κοντά στο κέντρο της πόλης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ ο νεαρός οδηγός έκανε κόντρα με ένα άλλο όχημα, ο 19χρονος οδηγός του οποίου συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται, όπως μετέδωσε για έναν 19χρονο κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το συμβάν στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 20χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

«Ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί το δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Κάποιος που ξέρει από αυτά πήρε το σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη “φύγει». Πρέπει να έχασε τον έλεγχο. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά” είπε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ