Γιαννακός: Δεν είπα εγώ ότι κρατάνε τις κλίνες για κάποιους

Γιαννακός: Δεν είπα εγώ ότι κρατάνε τις κλίνες για κάποιους

Στη δήλωση ότι «δεν είπε ότι κρατάνε τις κλίνες ΜΕΘ για κάποιους» προχώρησε ο  πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος έπειτα από τον σάλο που προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις τους πως κρατούνται άδειες ΜΕΘ για ενδεχόμενη νοσηλεία VIP προσώπων.

Αυτή τη φορά σε δηλώσεις από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Γιαννάκος αναφέρει πως «Δεν είπα εγώ ότι κρατάνε τις κλίνες για κάποιους. Λέω ότι εμφανίζονται κενές κλίνες στο σύστημα και δεν καταλαμβάνονται από τους διασωληνωμένους ασθενείς. Αυτό είναι ζήτημα της εισαγγελικής έρευνας» σε σχετικό ερώτημα για το αν κρατούνται κλίνες ΜΕΘ για κάποιους»

Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες του κ. Γιαννάκου έχουν ήδη προκαλέσει εισαγγελική έρευνα, ενώ οργισμένη ήταν η αντίδραση και του Θάνου Πλεύρη αλλά και της Μίνας Γκάγκα.

Μάλιστα ο υπουργός Υγείας κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αναφορά αξιόποινων πράξεων εναντίον του και παντός υπευθύνου που διακινεί ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις για δήθεν ύπαρξη κλινών ΜΕΘ που κρατούνται για επιλεγμένα πρόσωπα και δεν διατίθενται στους ασθενείς.