Φιλελεύθερος: Πλιάτσικο παντού

Φιλελεύθερος: Πλιάτσικο παντού

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Πλιάτσικο παντού-Ρουσφέτια ως την ύστατη ώρα και γιουρούσι στους θεσμούς» κυκλοφορεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο Φιλελεύθερος.

*Βουλή, υπουργεία, Οργανισμοί μετατρέπονται σε γραφεία διεκπεραίωσης «αιτημάτων» που υποβάλλουν σωρηδόν υπουργοί, νυν και υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να τακτοποιήσουν κολλητούς και ημέτερους.

*Αυστηρή προειδοποίηση από τη Ν.Δ: Θα ελεγχθεί κάθε πρόσληψη εκτός ΑΣΕΠ και κάθε αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών στη Δημόσια Διοίκηση που θα γίνει από τώρα ως και τις εκλογές»

 s


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

- Έμπλεξε με τις παροχές και ξέχασε τις εκλογές!

Ο πρωθυπουργός φαίνεται πως... έχασε τον δρόμο για το Προεδρικό Μέγαρο. Ο Τζανακόπουλος είχε μεταθέσει μία εβδομάδα το ραντεβού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Βούτσης πήγε τη βαλίτσα ακόμη παραπέρα, μιλώντας για τις 13 Ιουνίου. Βλέποντας και κάνοντας, δηλαδή, ως συνήθως...

- Μπίζνα 60 εκατ. από τον γιο για τον πατέρα!

Παρότι ο ΟΑΣΘ τελεί υπό εκκαθάριση και απαγορεύεται η διοίκησή του να δεσμεύει το διάδοχό της, η κυβέρνηση μέσω της οικογένειας Παππά προωθεί τον «ψηφιακό μετασχηματισμό» του Οργανισμού.

- Ποινικοί κώδικες: Ισχυρές αντιδράσεις από τους Εισαγγελείς για τα φάλτσα μιας μεγάλης μεταρρύθμισης

Σκληρή κριτική από τους εισαγγελείς που ζητούν την απόσυρσή τους: «Ο νέος ποινικός κώδικας μετατρέπει σε απλά πλημμελήματα τα μέχρι τώρα βαριά κακουργήματα και θα οδηγήσει σε μαζικές παραγραφές αδικημάτων και αποφυλακίσεις, καλλιεργώντας αίσθημα ατιμωρησίας και δημιουργώντας κίνδυνο διασάλευσης της δημόσιας ασφάλειας, προειδοποιεί η Ένωση Εισαγγελέων. Δεν πάει στη Βουλή η αντιπολίτευση, όχι λόγω διαφωνίας με το νομοθέτημα αλλά λόγω του χρόνου που έρχεται και του γεγονότος ότι βρισκόμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο.

- Ο νέος ποινικός κώδικας δίνει χάρη σε ...αρχαιοκάπηλος

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η ποινή φυλάκισης για το αδίκημα της αρχαιοκαπηλίας μειώνεται σε τρία χρόνια με χρηματική καταβολή από τα δέκα χρόνια που είναι σήμερα.

- Ψάχνουν την ενότητα στα συντρίμμια της ρήξης

Βράζει το Κίνημα Αλλαγής. Η απόφαση της Φώφης Γεννηματά σχετικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο «θα κριθεί από τον λαό» δήλωσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος χαρακτήρισε «αυτονόητο» ότι θα τεθεί θέμα ηγεσίας αν το αποτέλεσμα στις εθνικές κάλπες δεν είναι καλό

- Η ανάπτυξη κάηκε στο...ζέσταμα

Κατώτερη των προσδοκιών η αύξηση του ΑΕΠ για το πρώτο τρίμηνο-μόλις στο 1,3%- αφού οι έμμεσοι φόροι σε μία 2ετία αυξήθηκαν κατά 1 δισ., οι επενδύσεις έρχονται ασθμαίνοντας, η κατανάλωση δεν μπορεί να αυξηθεί και οι εξαγωγές έχασαν τον βηματισμό τους.

- Φρέναρε η ανάπτυξη, τρόμαξαν οι επενδυτές 

Το στοίχημα για τη χώρα είναι να αποκτήσει κυβέρνηση αυτοδυναμίας, η οποία δεν θα χάσει χρόνο, δεν θα διστάσει και θα εφαρμόσει τις πολιτικές που θα οδηγήσουν στην ταχύτερη αποκατάσταση της επενδυτικής εμπιστοσύνης.

-Ψάχνουν επιδοτήσεις, αποφεύγουν τα δάνεια

Απόλυτη γύμνια της πραγματικής οικονομίας αναδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία του προγράμματος «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση», το οποίο θεωρητικά διαθέτει 1 δισ. ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

-«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε όσα συμφωνήσαμε»

Το κείμενο της Έκθεσης Ενισχυμένης Εποπτείας που επεξεργάστηκε και συνέταξε η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών (DGECFIN), καταγράφει αναλυτικά όλες τις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε ότι θα υλοποιήσει η Ελλάδα και δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα

-Έξι πρωθυπουργοί αποφασίζουν για τον διάδοχο του Γιούνκερ

Μετά τη συνάντηση τη Δευτέρα ανάμεσα στον Εμ. Μακρόν με την επικεφαλής των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών, την Παρασκευή θα βρεθούν γύρω από το ίδιο τραπέζι έξι πρωθυπουργοί, που εκπροσωπούν τις τρεις μεγαλύτερες πολιτικές ομάδες στην Ευρωβουλή - ΕΛΚ, Σοσιαλιστές και Φιλελεύθερους. 

-«Μείνε» εσύ, «φύγε» εσύ

Οδηγίες Τραμπ στη Βρετανία. Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τη Μέι, η οποία την Παρασκευή παραιτείται, να κλείσουν στρατηγική εμπορική συμφωνία, ενώ απέρριψε το αίτημα του Κόρμπιν για συνάντηση, την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονταν στους δρόμους του Λονδίνου.

-Εκατομμύρια στη μάχη της φανέλας

Η λεπτή γραμμή μεταξύ νέου και παραδοσιακού. Η νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα δεν αρέσει και πολύ στο κοινό της στην Καταλονία, όπως και εκείνη της Γιουβέντους στους Ιταλούς. Είναι εμπόριο, όμως, και τόσο οι σύλλογοι όσο και οι σπόνσορες τους αναζητούν το διαφορετικό. 

-ΠΑΟΚ: Η σιγουριά της ομοιογένειας και το ρίσκο της ποιότητας

Ο Λουτσέσκου θα δώσει φέτος τις δυσκολότερες εξετάσεις, καθώς οι περσινές ευρωπαϊκές επιδόσεις προβληματίζουν.

-Η πριγκίπισσα Σίσσυ ξαναζεί στην Κέρκυρα

Προσωπικά αντικείμενα της αυτοκράτειρας συνδεδεμένα με τη ζωή της στο Αχίλλειο, που ταξιδεύουν από τη Βιέννη θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Ανάκτορο Αρχάγγελου Μιχαήλ & Αγίου Γεωργίου.

-Ιγκι Ποπ : Έρχεται ο θρύλος της πανκ ροκ

Ο 72χρονος σταρ θα ανέβει το Σάββατο στη σκηνή του φεστιβάλ Release Athens

-Tα άστρα της βροχής παίζουν...στο Θησείο

Τους «Υάδες» σε 534 μικρογραφίες παρουσιάζει η Ελεάνα Μαρτίνου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο