Είχε υλικό με 50 γυναίκες, καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Είχε υλικό με 50 γυναίκες, καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Είχε υλικό με 50 γυναίκες, καταγγέλλει η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία ισχυρίζεται επίσης πως διατηρούσε δικό του κανάλι.

Μιλώντας στον AΝΤ1, η πρώην σύντροφός του κατήγγειλε ότι ο παρουσιαστής είχε δικό του κανάλι στο διαδίκτυο όπου επί τουλάχιστον οκτώ χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν εν αγνοία τους νεαρές κοπέλες. «Γνωρίζω ότι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλοι γνώριζαν πως είναι «γλοιώδης παρενοχλητής», αναφέρει μεταξύ άλλων πρώην εργαζόμενη στο «Ράδιο Αρβύλα», σε μακροσκελή ανάρτησή της στο διαδίκτυο, ενώ στις καταγγελίες προστέθηκε και νέα από οικογενειακή του φίλη, η οποία μίλησε στο Star.

Αγωγή από τους «Ράδιο Αρβύλα»

 

Μετά τη βροχή των αποκαλύψεων, οι «Ράδιο Αρβύλα» κατέθεσαν αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη τους.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της, όπως μετέδωσε ο ANT1.