Δράμα: Πέθανε 60χρονος αρνητής που δεν πήρε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Δράμα: Πέθανε 60χρονος αρνητής που δεν πήρε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Αρνητής, 60 ετών, πέθανε στη Δράμα αφού αρνήθηκε να λάβει αντιβίωση που του χορηγήθηκε. Το περιστατικό αποκάλυψε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργο Παπαδόπουλος, ο οποίος μάλιστα χαρκατήρισε τη Δράμα «πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών»!

Μιλώντας στο GRTIMES, ο αντιπεριφειάρχης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα ποσοστά εμβολιασμού «είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!».

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορονοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους!», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, τέθηκαν σε καθεστώς μίνι - lockdown

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας ευχήθηκε να αποδώσουν τα μέτρα διότι είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες. Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δε μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον μαύρο Νοέμβρη σαν αυτό που βιώσαμε πέρσι».