Δώρο 150.000 ευρώ μετρητά, στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Lidl Plus

Δώρο 150.000 ευρώ μετρητά, στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Lidl Plus

Κάντε τα ψώνια σας στην αλυσίδα καταστημάτων της Lidl Ελλάς και διεκδικήστε μέχρι και 15.000 ευρώ, μέσα από έναν μοναδικό διαγωνισμό που θα «μοιράσει» συνολικά 150.000 ευρώ σε τυχερούς πελάτες.

Η Lidl Ελλάς υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με έναν μεγάλο διαγωνισμό, που χαρίζει σε 32 τυχερούς, μέλη του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus, μετρητά συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Για τους πελάτες του Lidl Plus, η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι πολύ απλή και «περνά» μέσα από τα καθημερινά τους ψώνια, μέχρι και την Παραμονή των Χριστουγέννων. Έτσι, μέσα από τις αγορές τους θα κληρωθούν και οι 32 νικητές.

30 νικητές θα λάβουν από 4.000€ μετρητά ο καθένας και 2 μεγάλοι νικητές θα λάβουν από 15.000€ μετρητά ο καθένας. Οι 30 νικητές θα κληρωθούν στις 27.12. και οι 2 μεγάλοι νικητές θα κληρωθούν στις 20.12. και στις 27.12. αντίστοιχα.

Πώς λειτουργεί;

Σκανάροντας την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 30€ και άνω, ο πελάτης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής.

Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του, με βάση τα 30 ευρώ. Για παράδειγμα: Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 65 ευρώ, θα λάβει 2 συμμετοχές, από τα 60, ευρώ των αγορών, ενώ τα επιπλέον 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του.

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον πελάτη, μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Έτσι, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει στο διαγωνισμό.  Μάθετε περισσότερο για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις στο: https://www.lidl-hellas.gr/diagonismos-lidl-plus

Όσοι δεν είναι ήδη πελάτες της Lidl Ελλάς, ή δεν είναι μέλη του προγράμματος Lidl Plus, μπορούν να κατεβάσουν τώρα την εφαρμογή δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, και να κάνουν γρήγορα και εύκολα την εγγραφή τους, για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσουν τα πιο plus Χριστούγεννα!

Οι πελάτες της Lidl Ελλάς, απολαμβάνουν εδώ και καιρό τις παροχές του προγράμματος επιβράβευσης Lidl Plus. Ενός προγράμματος που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τους δεσμούς της επιχείρησης με το κοινό της και εξελίσσεται διαρκώς διαμορφώνοντας ενέργειες και πρωτοβουλίες με στόχο να προσφέρει ολοένα και περισσότερες παροχές προς τους καταναλωτές που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. 

Σημείωση: Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται καπνικά προϊόντα, προϊόντα που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των βρεφικών τροφών, φαρμακευτικά προϊόντα, η μεγάλη και η μικρή σακούλα μεταφοράς τροφίμων. Δηλαδή, η αξία τους δεν θα υπολογίζεται στον υπολογισμό των 30 ευρώ ανά συμμετοχή.