Διπλή στάση εργασίας σήμερα στο μετρό - Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Διπλή στάση εργασίας σήμερα στο μετρό - Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους

Χωρίς μετρό θα είναι σήμερα, Παρασκευή, η Αθήνα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 23:00 έως την λήξη της λειτουργίας, στα πλαίσια των προειδοποιητικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηναίων. 

Όπως αναφέρει το ΣΕΛΜΑ, οι λόγοι των κινητοποιήσεων σχετίζονται με τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων, την έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας, τις άσχημες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει και γενικά απαξίωση του μέσου.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε δρόμους της Αττικής

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση σε δρόμους της Αττικής, ενώ σε ορισμένα σημεία επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, λόγω της στάσης εργασίας στο μετρό έως τις 9:00 π.μ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί στον Κηφισό, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, από το ύψος του Αγίου Σώστη, στη Βασιλίσσης Σοφίας, Μεσογείων,στη Κηφισίας, στην Αλεξάνδρας, στην Βουλιγαμένης και στην περιφερειακή οδό του Καρέα. Σημειώνεται, ότι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας «astynomia.gr».