Δήμαρχος Τήνου για Ρουβίκωνα: Πώς να φοβούνται όταν εισβάλλουν παντού και μένουν ατιμώρητοι;

Δήμαρχος Τήνου για Ρουβίκωνα: Πώς να φοβούνται όταν εισβάλλουν παντού και μένουν ατιμώρητοι;

Για τις απειλές που δέχθηκε από αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που άφησε ελεύθερα τα οκτώ μέλη της αναρχικής ομάδας για την εισβολή στο δημαρχείο της Τήνου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Σιώτος.

«Πώς να φοβούνται όταν εισβάλλουν στο βρετανικό συμβούλιο, στη γαλλική πρεσβεία και αλλού και παραμένουν ατιμώρητοι;» αναρωτήθηκε ο κ. Σιώτος.

«Το τραγικό ήταν ότι με την αποχώρηση του δικαστηρίου μας απειλούσαν και μας προπηλάκιζαν ανενόχλητοι εντός της αιθούσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σιώτος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τήνου τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστήριξαν ότι η δίκη τους ήταν «πολιτική», ενώ προανήγγειλε, τέλος, ότι «θα υποβάλω συμπληρωματικές διώξεις για απειλές εξύβριση κ.α.».

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες νωρίτερα ένα από τα αρχηγικά μέλη του Ρουβίκωνα είχε εξαπολύσει ευθείες απειλές κατά του δημάρχου Τήνου μέσω ανάρτησης στο Facebook στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά: «Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά για τη δημοτική αρχή Τήνου».