Δεξίωση για την κοπή βασιλόπιτας του ΚΕΔΙΣΑ

Δεξίωση για την κοπή βασιλόπιτας του ΚΕΔΙΣΑ

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του IST College στην Αθήνα η Δεξίωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Κέντρου Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων-ΚΕΔΙΣΑ για το έτος 2019.

Στη Δεξίωση έδωσαν το παρόν Πρέσβεις, Διπλωμάτες, Στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Στελέχη Πολιτικών Κομμάτων, Εκπρόσωποι Ερευνητικών Φορέων, οι συνεργάτες και πλήθος φίλων του ΚΕΔΙΣΑ.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ. Ανδρέας Γ.Μπανούτσος στη ομιλία του έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του ΚΕΔΙΣΑ για το 2018 αναφέροντας ότι διοργάνωσε συνολικά 4 εκπαιδευτικά σεμινάρια, 2 ανοικτές εκδηλώσεις και 1 κλειστή εκδήλωση σε συνεργασία με τις πρεσβείες των χωρών της «Συμμαχίας του Ειρηνικού» (Κολομβία,Μεξικό,Περού και Χιλή), ενώ στην ιστοσελίδα του δημοσιεύτηκαν δεκάδες αναλύσεις και ερευνητικές εργασίες νέων επιστημόνων του κλάδου των Διεθνών Σχέσεων και των Στρατηγικών Σπουδών, τους οποίους το ΚΕΔΙΣΑ κατά την 4ετή λειτουργία του υποστηρίζει με συνέπεια ενισχύοντας τη νέα γενιά.

Αναφέρθηκε επίσης στην εποικοδομητική συνεργασία που έχει το ΚΕΔΙΣΑ με το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ), καθώς επίσης και με την αρχαιότερη φοιτητική οργάνωση Διεθνών Σχέσεων στην Ελλάδα τη SAFIA.

Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε θερμά τους Ιδρυτικούς Εταίρους του ΚΕΔΙΣΑ, τα μέλη του Δ.Σ. και τους πολυάριθμους συνεργάτες του Κέντρου, ενώ ειδική μνεία έκανε στην ευγενική υποστήριξη που παρέχει το IST College στις δραστηριότητες του ΚΕΔΙΣΑ, καθώς επίσης και στους χορηγούς επικοινωνίας των εκδηλώσεων του ΚΕΔΙΣΑ (Liberal.gr, EleftherosTypos.gr, Armynownet, Reader.gr και insider.gr).

Aκολούθησε η πατροπαράδοτη κοπής της βασιλόπιτας από την Ιδρυτή & Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΔΙΣΑ κ.Ανδρέα Γ.Μπανούτσο υπό τις ευλογίες του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μέλους του ΚΕΔΙΣΑ κ. Αρίσταρχου Γκρέκα παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΚΕΔΙΣΑ κ.Όμηρου Τσάπαλου και του Δ/ντη Ερευνών του ΚΕΔΙΣΑ Δρ. Πέτρου Βιολάκη.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Χαράλαμπος Τσετσέκος, Στέλεχος του Λιμενικού Σώματος όπου κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας. Το «δώρο» για τον τυχερό της βραδιάς ήταν ένα αναμνηστικό χειροποίητο ρόδι από πορσελάνη και η δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή σε όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα διοργανώσει το ΚΕΔΙΣΑ εντός του 2019.