Β. Αλεξανδρής: Ψευδές τα περί οργανωμένου επεισοδίου δικηγόρων κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Β. Αλεξανδρής: Ψευδές τα περί οργανωμένου επεισοδίου δικηγόρων κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με χθεσινό επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ εκπροσώπων των δικηγόρων και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής με δηλώσεις του στον Real Fm 97,8 απέρριψε τους ισχυριθσμούς του προέδρου της Βουλής ότι επόκειτο για στημένο επεισόδιο.

Στεναχωρήθηκα, είπε, που άκουσα τον πρόεδρο της Βουλής να δίνει αυτή την περιγραφή και την αξιολόγηση, και έκανε λόγο ότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο γεγονός. «Είναι ψευδές. Τι οργανωμένο σχέδιο υπήρχε; Τι πήγαμε να απαγάγουμε τους βουλευτές;» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής προσθέτοντας ότι «υπήρξε μια φραστική όξυνση μεταξύ ανθρώπων που έχουν διαφορετική άποψη.»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, με νόμιμη άδεια εισόδου 20 πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εισήλθαν στη Βουλή με πρόθεση να συναντηθούν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και να τους εκθέσουν την τελευταία στιγμή ποιες είναι οι  δυσμενείς επιπτώσεις από τη νομοθέτηση του ασφαλιστικού. Κάποια στιγμή υπήρξε μια πολύ έντονή φραστική όξυνση μεταξύ δύο προέδρων και τριών εκπρόσωπων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό όμως έληξε πάρα πολύ σύντομα και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.