Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Πυροσβεστικής κατέθεσε η κ. Φύτρου

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Πυροσβεστικής κατέθεσε η κ. Φύτρου

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος , καθώς και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «AEROSERVICES S.A.» κατέθεσε η Βαρβάρα Φύτρου, που έχασε τον σύζυγο και τα δυο ανήλικα παιδιά της κατά τη διάρκεια της τραγωδίας στο Μάτι.

Συγκεκριμένα η κ. Φύτρου ζητά  απαντήσεις για όσα έγιναν την 23η Ιουλίου αναζητά  και συγκεντρώνει το απαραίτητο υλικό που της χρειάζεται για τον δικαστικό αγώνα που θα ξεκινήσει ενώπιον τόσο των πολιτικών όσο και των αστικών δικαστηρίων.

Η κυρία Φύτρου, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Καπερνάρου εξηγεί, παρά τις αιτήσεις που έχει υποβάλλει, αρνήθηκαν να της χορηγήσουν τα στοιχεία που ζητούσε.

«Η απόκρυψη των στοιχείων αυτών ουσιαστικά μου στερεί το δικαίωμα να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου (τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε εταιρικό) στα πλαίσια της διαγωνιστικής διαδικασίας με προοπτική ευόδωσης των αγωγών και μηνύσεων που θα ασκήσω ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων, ποινικών και αστικών, καθώς έχω εκ μέρους της καθ΄ ής απόκρυψη εγγράφων πολύτιμων για τη σύνταξη των δικογράφων των αγωγών με τρόπο ορισμένο, καθώς μόνο εάν θα έχω τα αιτούμενα έγγραφα μπορεί να προσδιορισθεί επακριβώς η ευθύνη των καθ΄ων. Εξαιτίας της απόκρυψης αυτής υπάρχει φόβος όπως άλλωστε προελέχθη για ματαίωση των αξιώσεών μου», τονίζει.