Αρ. Πελώνη για Αλ.Τσίπρα: O πιο διχαστικός πολιτικός στη Μεταπολίτευση μιλάει για διχασμό

Αρ. Πελώνη για Αλ.Τσίπρα: O πιο διχαστικός πολιτικός στη Μεταπολίτευση μιλάει για διχασμό

Απάντηση στους ισχυρισμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, περί διχαστικών πρακτικών της κυβέρνησης δίνει μέσω σχολίου της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «χρειάζεται περίσσιο θράσος ο πιο διχαστικός πολιτικός στη μεταπολιτευτική ιστορία να μιλάει για διχασμό».

«Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου.  Κάθε φορά που ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για διχασμό, θα του θυμίζουμε τα πεπραγμένα του: το δημοψήφισμα του 2015, το "ή εμείς ή αυτοί", το "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν", τη χρησιμοποίηση παρακρατικών μηχανισμών για την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων.  Χρειάζεται περίσσιο θράσος ο πιο διχαστικός πολιτικός στη μεταπολιτευτική ιστορία να μιλάει για διχασμό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε σε συνέντευξή του στο ieidiseis.gr ότι «ο κ. Μητσοτάκης διχάζει ενώ ο τόπος χρειάζεται ηγεσία που να πείθει και να ενώνει».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτε άλλο απ' το να δείχνει με το δάχτυλο διαρκώς. Μια τους νέους ανθρώπους, την άλλη αυτούς που έχουν επιφυλάξεις και δεν θέλουν να εμβολιαστούν, την τρίτη τους πολιτικούς του αντιπάλους, την τέταρτη τους υγειονομικούς. Δεν γίνεται έτσι να κυβερνάς διαρκώς επιτιθέμενος, στη λογική του κοινωνικού αυτοματισμού και να διχάζεις την κοινωνία… Θεωρώ λοιπόν, ότι όσο περνά ο καιρός, ολοένα και περισσότερο, το αδιέξοδο θα διευρύνεται. Αδιέξοδο για την κυβέρνηση, δυστυχώς και αδιέξοδο για τη χώρα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.