Παράλληλα, λάνσαρε τα FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS, καθώς και το υπερπολυτελές WATCH Ultimate Gold Edition.
Η Huawei σηματοδοτεί 10 χρόνια καινοτομίας στα wearables με το νέο HUAWEI WATCH GT4 στη Βαρκελώνη

Η Huawei σηματοδοτεί 10 χρόνια καινοτομίας στα wearables με το νέο HUAWEI WATCH GT4 στη Βαρκελώνη

Παράλληλα, λάνσαρε τα FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS, καθώς και το υπερπολυτελές WATCH Ultimate Gold Edition.

Η Huawei γιορτάζει μια δεκαετία καινοτομίας σε συσκευές που φοριούνται καθημερινά  και κατευθύνεται προς ένα «έξυπνο» μέλλον με το "Fashion Forward" όραμά της, ανεβάζοντας σε άλλο επίπεδο, τη σύνδεση κορυφαίας τεχνολογίας και της υψηλής μόδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, με τίτλο "Wearable Strategy and New Product Launch", η Huawei παρουσίασε μια σειρά από νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του HUAWEI WATCH GT- της νεότερης προσθήκης στη δημοφιλή σειρά smartwatch GT, των ακουστικών FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS, καθώς και του υπερπολυτελούς WATCH Ultimate Gold Edition, με χρυσό 18 καρατίων στην στεφάνη. Η εκδήλωση στη Βαρκελώνη αποτελεί σημαντικό σταθμό στο ταξίδι της Huawei, καθώς είναι η ίδια πόλη όπου κυκλοφόρησε το πρώτο smartwatch της μάρκας - το HUAWEI TalkBand B1 - πριν από 10 χρόνια.

 Fashion Forward: Η εξέλιξη της Huawei που «φοριέται»

 Με την τολμηρή κίνησή της, η Huawei στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό  της τεχνολογίας στα wearable, ανεβάζοντας το «πάντρεμα» τεχνολογίας και μόδας στο επόμενο επίπεδο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες να εξατομικεύσουν το ταξίδι τους στην υγεία, την ευεξία και τον αθλητισμό, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Huawei για τον σχεδιασμό των wearable συσκευών, βρίσκεται η ακλόνητη δέσμευση για εξελιγμένο και στοχευμένο design. Όσον αφορά την ευεξία και την υγεία, η αφοσίωση της Huawei στην ευημερία οδηγεί σε συνεχή καινοτομία, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο της υγείας τους. Τέλος, στον αθλητισμό, η Huawei αυξάνει τις δυνατότητες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, καθιστώντας πιο προσιτή και ευχάριστη την κάθε αθλητική δραστηριότητα. Το motto “Fashion Forward” σηματοδοτεί την επιθυμία της Huawei να προωθήσει την ένωση του σχεδιασμού, της τεχνολογίας και του στυλ, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στη δεκαετία καινοτομίας της.

Μια δεκαετία μετά, με ανοιχτό ορίζοντα: σχεδιασμός, υγεία και αθλητισμός ένα βήμα μπροστά

A person standing in front of a large screen with watches

Description automatically generated

Την τελευταία δεκαετία, η Huawei παρουσίασε πάρα πολλά  προϊόντα με καινοτόμο τεχνολογία, μοναδική αισθητική, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και κορυφαία χαρακτηριστικά. Ο  σχεδιασμός της Huawei επικεντρώνεται στην εξέλιξη της σχεδιαστικής γλώσσας και της ποιότητας, συνδυάζοντας διαχρονικά στοιχεία και καινοτόμα χαρακτηριστικά στην καθημερινή έξυπνη ένδυση.

Από την εισαγωγή του στρογγυλού smartwatchHUAWEI WATCH, το 2015, η Huawei έχει θέσει τα σχεδιαστικά της θεμέλια για την ένωση του στυλ και των λειτουργιών. Όσον αφορά στα υλικά, η Huawei επιδιώκει συνεχώς τη βελτίωση για να προσφέρει υψηλή, ανθεκτική και άνετη εμπειρία στους καταναλωτές. Ξεκινώντας από το ανοξείδωτο ατσάλι και τα νανοκρυσταλλικά κεραμικά, η Huawei προχωρά στο κράμα ζιρκονίου με τη σειρά HUAWEI WATCH 4. Οι επιλογές εξατομίκευσης συνεχίζουν επίσης να επεκτείνονται, με ένα ευρύ φάσμα μπρασελέ και προσόψεων ρολογιού που κυκλοφόρησαν με την πάροδο των ετών.

Όσον αφορά στη διαχείριση της υγείας, η Huawei καλλιεργεί μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία για τους χρήστες της. Από το ταξίδι της στον τομέα των wearables πριν από μια δεκαετία, η Huawei έχει διακριθεί ως πρωτοπόρος στην παρακολούθηση της αθλητικής υγείας. Έχει πρωτοστατήσει δίνοντας λύσεις στις προκλήσεις της βιομηχανίας, κυρίως στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την ακρίβεια μέτρησης και την άνεση. Αυτές οι εξελίξεις έχουν αναβαθμίσει την εμπειρία των καταναλωτών και θέτουν νέα σημεία αναφοράς στον κλάδο.

Οι συνεχείς βελτιώσεις στην ακρίβεια της συσκευής παρέχουν στους χρήστες ακριβείς μετρήσεις σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και άλλα πολλά. Όσον αφορά στις καινοτομίες της, η εφαρμογή HUAWEI Health πρωτοπορεί με περισσότερες από 800 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η Huawei ενισχύει τη δέσμευσή της στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω 10 παγκόσμιων ερευνητικών ιδρυμάτων και τριών εργαστηρίων αθλητικής υγείας, με σχέδια να εγκαινιάσει ένα επιπλέον ευρωπαϊκό εργαστήριο μέσα στη χρονιά, για περαιτέρω εξελίξεις στα έξυπνα wearables.

Τα HUAWEI WATCH GT 4 seriesHUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition και HUAWEI FreeBuds Pro 3 κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση “Fashion Forward

Ο στρατηγικός άξονας της Huawei ξεκινά με το λανσάρισμα της κομψής σειράς HUAWEI WATCH GT 4, του HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition και των HUAWEI FreeBuds Pro 3, μιας σειράς έξυπνων συσκευών που επαναπροσδιορίζουν την αισθητική στα wearable.

A couple of watches on a white background

Description automatically generated

Το HUAWEI WATCH GTείναι η τελευταία γενιά της σειράς WATCH GT που εισάγει αναβαθμισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, με ισχυρές λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης. Έτσι, πραγματοποιεί ένα τολμηρό “Fashion Forward” βήμα από τα κλασικά σχέδια της σειράς GT, εισάγοντας νέα σχεδιαστικά στοιχεία και διατηρώντας, παράλληλα, την σύγχρονη γεωμετρική αισθητική των προκατόχων της.

Το HUAWEI WATCH Ultimate Gold Edition ενσωματώνει την τεχνολογική εξέλιξη και τη σχεδιαστική καινοτομία των wearables της Huawei. Εξαιρετικά κατασκευασμένο και αριστοτεχνικά σχεδιασμένο με χρυσό 18Κ  στη νανοκρυσταλλική κεραμική στεφάνη, το smartwatch είναι γεμάτο με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά και είναι κατασκευασμένο για τολμηρούς χρήστες που επιδιώκουν να χαράξουν τα δικά τους μονοπάτια προς την τελειότητα, όπως η επαναστατική  ικανότητα αντοχής στο νερό σε επίπεδο κατάδυσης 100 μέτρων, η λειτουργία Expedition και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 εβδομάδων.

Τέλος, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 φέρνουν ισορροπημένη αισθητική σχεδιασμού με κορυφαία τεχνολογία ήχου, βελτιώνοντας την εμπειρία για τους απαιτητικούς χρήστες. Διαθέτουν λεία γυάλινη θήκη, κατασκευασμένη με  Nano Processed σχεδιασμό με βάση το  το γυαλί, μαζί με διπλό Ultra-hearing driver για καθαρότερα πρίμα και booming βάση, καθώς  και αναβαθμισμένο Triple Adaptive EQ για αυθεντική ποιότητα ήχου.

Το λανσάρισμα αυτών των τριών συσκευών ενσαρκώνει το “Fashion Forward” όραμα της Huawei, προωθώντας τη μάρκα στην πρωτοποριακή καινοτομία και φέρνοντας μοναδικούς τεχνολογικούς συντρόφους για την καθημερινότητα, για να ενδυναμώσει τους καταναλωτές σε κάθε βήμα.

Ο Mo Farah και η Pamela Reif προσδίδουν παγκόσμιο κύρος στα νέα προϊόντα

A group of people on a stage

Description automatically generated

Η Pamela Reif, το διεθνώς αναγνωρισμένο είδωλο της μόδας και της φυσικής κατάστασης, και ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος και Ευρωπαίος χρυσός Ολυμπιονίκης Sir Mo Farah, εμφανίστηκαν και οι δύο στην εκδήλωση ως brand ambassadors των προϊόντων της Huawei για τα wearables.

Και οι δυο χρησιμοποιούν  τα wearables της Huawei στην καθημερινότητα τους, την σειρά HUAWEI WATCH GT4 και το HUAWEI WATCH Ultimate για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της προπόνησής τους, να κατανοήσουν καλύτερα την κατάσταση της υγείας τους και να αισθάνονται κομψοί κάθε στιγμή.

Η Pamela Reif δήλωσε: «Είναι απίστευτο ότι τόσο η Huawei όσο και εγώ ξεκινήσαμε τα ταξίδια μας στο γυμναστήριο ταυτόχρονα. Στα δέκα χρόνια που είμαι λάτρης της γυμναστικής, η τεχνολογία έχει διαδραματίσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να ζουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η Huawei βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της καινοτομίας, αλλά το κάνει με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη στρατηγική wearable της Huawei είναι ότι οι συσκευές της δεν μοιάζουν με smartwatches! Είναι πραγματικά όμορφα αξεσουάρ μόδας, ενώ σου προσφέρουν και τα οφέλη στα σπορ».

Ο Mo Farah δήλωσε: «Εδώ και πολλά χρόνια είμαι περήφανος που χρησιμοποιώ τα wearables της Huawei για να παρακολουθώ τη δραστηριότητα και τις μετρήσεις μου, με ακρίβεια. Οι γνώσεις, που η προπονητική μου ομάδα και εγώ, μπορέσαμε να αντλήσουμε από τα ρολόγια αποδείχθηκαν ανεκτίμητες, καθώς αγωνιζόμουν στο υψηλότερο επίπεδο. Τώρα, που έχω κρεμάσει τα αθλητικά μου παπούτσια – επαγγελματικά τουλάχιστον – ανυπομονώ να απολαύσω τη ζωή λίγο περισσότερο, να βγω έξω, στην πόλη. Εκεί είναι που τα ρολόγια της Huawei λάμπουν πραγματικά. Φαίνονται τόσο υπέροχα όσο είναι!».

To HUAWEI WATCH GT– η νεότερη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά smartwatch GT, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS, καθώς και το υπερπολυτελές WATCH Ultimate Gold Edition, με χρυσό 18 καρατίων στην στεφάνη, έρχονται σύντομα στην Ελλάδα, μέσω του επίσημου δικτύου καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.