Εθνική Τράπεζα: Νέα ολοκληρωμένη σειρά λύσεων EPSILON ALL in ONE - Ταμειακή και POS σε μία συσκευή

Εθνική Τράπεζα: Νέα ολοκληρωμένη σειρά λύσεων EPSILON ALL in ONE - Ταμειακή και POS σε μία συσκευή

print_article
Λύσεις ταμειακής διασύνδεσης All in One και e-Commerce: βήμα-βήμα οι οδηγίες για να τις αποκτήσετε

Σήμερα που η τεχνολογία προσφέρει όλο και περισσότερες λύσεις και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης επιχείρησης, η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τον Όμιλο EPSILON NET και την NBG Pay, προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις στον τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-Commerce.

Διατηρώντας την τεχνολογική της πρωτοπορία σε όλο το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών, η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες που προσφέρουν καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις στις επιχειρήσεις.

Η τεχνογνωσία  της Epsilon Νet στην παραγωγή εταιρικού λογισμικού και της Εθνικής Τράπεζας στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές συνδυάζονται, καθιστώντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα EPSILON ALL in ONE μια σημαντική ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς παρέχεται η δυνατότητα τιμολόγησης και αποδοχής πληρωμών καρτών από μία μόνο συσκευή.

Συγκεκριμένα, οι λύσεις που παρέχονται σε συνεργασία με την NBG Pay και προσφέρουν μοναδικές λειτουργικότητες για την ολοκληρωμένη διαχείριση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες είναι οι εξής:

EPSILON ALL in ONE: Epsilon Smart PAX edition

Η υπηρεσία EPSILON ALL in ONE αναβαθμίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές συνδυάζοντας και διασυνδέοντας την cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης Epsilon Smart, τις υπηρεσίες αδειοδοτημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital, για την αυτοματοποιημένη και ασφαλή αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών στην ΑΑΔΕ, καθώς και τη συσκευή POS με λειτουργικό Android Pax A920 Pro, για την αποδοχή πληρωμών μέσω χρεωστικών & πιστωτικών καρτών.

Το EPSILON ALL in ONE αποτελεί μια μοναδική πρόταση που διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και διαλειτουργικότητας, καθώς φιλοξενείται σε μία υψηλού επιπέδου συσκευή POS, εργονομικά σχεδιασμένη, με μεγάλη οθόνη 5,5'' και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και της φορολογικής νομοθεσίας.

Η υπηρεσία διασυνδέεται αυτόματα με το λογισμικό του εξωτερικού Λογιστικού Γραφείου ή το λογισμικό Λογιστικής Παρακολούθησης της επιχείρησής σας και παράλληλα προσφέρει σε εσάς και το λογιστή σας απλή και εύχρηστη λειτουργία, ακόμα και  off-line, με άρτια υποστήριξη καθώς και με όλα τα προγράμματα πιστότητας, όπως για παράδειγμα το Go for More της Εθνικής Τράπεζας.

Υπηρεσίες e-Commerce 

Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες e-Commerce, αποκτάτε τη δυνατότητα online πρόσβασης και ελέγχου σε όλες τις συναλλαγές που διενεργούνται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, με χρήση καρτών διαφόρων σχημάτων (π.χ. Visa, Mastercard), σε πραγματικό χρόνο, από όπου και αν βρίσκεστε.  

Συγκεκριμένα, έχετε στη διάθεσή σας μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα πληρωμής (checkout) η οποία προσαρμόζεται σε διαφόρων τύπων ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. κινητό τηλέφωνο, tablet), με στόχο τη βέλτιστη δυνατή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες σας, ενώ παράλληλα αποκτάτε, κατόπιν αίτησής σας, επιπλέον δυνατότητες όπως αποδοχή πληρωμών με άτοκες δόσεις  και δυνατότητα προέγκρισης ή μερικής ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Πώς θα τα αποκτήσετε: βήμα-βήμα οι οδηγίες

Για να αποκτήσετε κι εσείς τo Epsilon Smart  PAX edition ή και τις υπηρεσίες e-Commerce, το μόνο που χρειάζεται είναι να τηρείτε ή να ανοίξετε επαγγελματικό καταθετικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, εύκολα, μέσω της διαδικασίας Digital Onboarding.

Σε περίπτωση που είστε ατομική επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του Mobile Banking για Ιδιώτες και ολοκληρώνεται αυθημερόν.

Για τις επιχειρήσεις Νομικά Πρόσωπα, η διαδικασία εκκινείται από το Internet Banking Ιδιωτών και ολοκληρώνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε τώρα να εγγραφείτε online, με χρήση της υπηρεσίας eGOV – KYC ΕΔΩ και να ανοίξετε λογαριασμό ΕΔΩ

Για την υποβολή αίτησης χορήγησης POS μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, πατώντας εδώ.

Σήμερα, το πιο σημαντικό νόμισμα είναι η εμπιστοσύνη. Και σήμερα, η Εθνική Τράπεζα σας προσφέρει τη σιγουριά και τις λύσεις που χρειάζεστε για την επόμενη μέρα της επιχείρησής σας.