Μήνυμα του 112 σε Σποράδες, Φθιώτιδα, Κοζάνη, βόρεια Εύβοια ενόψει κακοκαιρίας

Μήνυμα του 112 σε Σποράδες, Φθιώτιδα, Κοζάνη, βόρεια Εύβοια ενόψει κακοκαιρίας

Προειδοποιητικό μήνυμα και στις περιοχές Σποράδες, Φθιώτιδα και βόρεια Εύβοια, εστάλη από το 112, για την επερχόμενη κακοκαιρία, μετά τις ειδοποιήσεις σε Θεσσαλία και Κοζάνη.

«Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες της 25/9 και για τα επόμενα δύο 24ώρα σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλίας, Σποράδες, Φθιώτιδα & βόρεια Εύβοια   Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα του 112.

Μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα, εστάλη μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της Κοζάνης, ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας που θα «χτυπήσει» την περιοχή.

Όπως αναφέρεται προς πολίτες της Περιφέρειας Κοζάνης αναφέρεται σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Παρομοίως προειδοποιητικό μήνυμα  για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις)  από πρωινές ώρες της Δευτέρας και για τα επόμενα 24ωρα στην περιοχή, καλώντας τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών, έστειλε η υπηρεσία 112.