Μενίδι: 29χρονος συνελήφθη για 3η φορά μέσα σε 4 ημέρες – Κατηγορείται για κλοπές
Eurokinissi
Eurokinissi

Μενίδι: 29χρονος συνελήφθη για 3η φορά μέσα σε 4 ημέρες – Κατηγορείται για κλοπές

Στη σύλληψη 2 ατόμων προχώρησαν οι Αρχές στο Μενίδι, με τον 29χρονο να συλλαμβάνεται για 3η φορά μέσα σε 4 ημέρες, καθώς κατηγορείται για κλοπές.

Ο 49χρονος και ο 29χρονος επέβαιναν σε δύο δίκυκλα, τα οποία είχαν κλαπεί νωρίτερα από τις περιοχές Λυκόβρυση και Νέο Ηράκλειο.

Κατά τη σωματική έρευνα των ελεγχόμενων ατόμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε σακίδια που έφεραν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που προσφέρονται για παραβιάσεις χώρων και οχημάτων.

Ακολούθως οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πεύκης-Λυκόβρυσης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των διαδοχικών κλοπών των δικύκλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα αστυνομικών του ανωτέρω τμήματος ασφαλείας, ο 29χρονος συλλαμβάνεται για τρίτη φορά σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών για επανειλημμένες κλοπές που είχε τελέσει σε Μαρούσι και Μεταμόρφωση.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.