Εύβοια: Βρέθηκε το ζευγάρι περιπατητών που αγνοούνταν - Είναι καλά στην υγεία τους (pics)
Eurokinissi
Eurokinissi

Εύβοια: Βρέθηκε το ζευγάρι περιπατητών που αγνοούνταν - Είναι καλά στην υγεία τους (pics)

Έληξε η αγωνία για την τύχη του ζευγαριού περιπατητών στην κεντρική Εύβοια, καθώς εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.

Αρχικά εντοπίστηκε ο 60χρονος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το evima.gr, λίγο μετά εντοπίστηκε και η 60χρονη, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον δήμαρχο και τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Η κατάσταση της υγείας της είναι επίσης καλή.

Στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστική, αστυνομία, το ΕΚΑΒ, καθώς και εθελοντές από τα Ψαχνά. Παρόντες στην επιχείρηση ήταν επίσης ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, κ. Γιώργος Ψαθάς, και ο ειδικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, κ. Μπάμπης Τσώκος.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο με τη συνοδεία του ΕΚΑΒ.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με το evima.gr, το ζευγάρι ξεκίνησε την πεζοπορία από το χωριό Βλαχιά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με προορισμό προς τον Λιμνιώνα. Το όχημά τους εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Κατούνια, γεγονός που βοήθησε στον προσδιορισμό του σημείου έναρξης των ερευνών.

Νωρίτερα, το ζευγάρι επικοινώνησε με μια φίλη του και την ενημέρωσε ότι έχουν χαθεί στην περιοχή προς Λιμνιώνα.

Η φίλη του ζευγαριού επικοινώνησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πυροσβεστική υπηρεσία στο Μαντούδι και είπε πως το ζευγάρι έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Όπως της είπαν στο τηλέφωνο, βρίσκονται κοντά σε χωριό, χωρίς να γνωρίζουν σε ποιο.

Η πυροσβεστική προσπάθησε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι, όμως το τηλέφωνο του άνδρα ήταν κλειστό.