Twitter: Αφοσιωμένοι στη συμφωνία με το Μασκ - Θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022

Twitter: Αφοσιωμένοι στη συμφωνία με το Μασκ - Θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022

Το Twitter εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα, σύμφωνα με την οποία είναι αφοσιωμένο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τον Έλον Μασκ, με τη συμφωνημένη τιμή και όρους. 

Η συμφωνία υπόκειται στην έγκριση των μετόχων και αναμένεται να ολοκληρωθεί μες στο 2022, αναφέρει η εταιρία σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 

H ανακοίνωση αυτή έρχεται αφού ο Μασκ δήλωσε σήμερα  ότι η συμφωνία του για την Twitter δεν θα προχωρήσει έως ότου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δείξει δημόσια την απόδειξη ότι έχει λιγότερο από 5% λογαριασμούς spam, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Όπως μεταδίδει το CNBC είναι πιθανό η εξαγορά του Twitter, εφόσον ολοκληρωθεί, να γίνει με χαμηλότερο τίμημα.

«Η πρόταση μου βασίστηκε στο ότι τα στοιχεία που έχει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για το Twitter είναι ακριβή. Χθες, ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter αρνήθηκε δημοσίως να δώσει αποδείξεις ότι οι λογαριασμοί spam είναι λιγότεροι του 5%. Αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι να το κάνει», ανέφερε ο Μασκ σε tweet του σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.