7ος χρόνος, ημέρα 2225η
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Σκλαβενίτης: Επεκτείνεται σε νέες πόλεις της περιφέρειας από το 2022

Σκλαβενίτης: Επεκτείνεται σε νέες πόλεις της περιφέρειας από το 2022

Στη Θεσσαλονίκη, μετά την Πάτρα και τη Λάρισα, ξεκίνησε να εξυπηρετεί το e-market της Σκλαβενίτης. Για φέτος δεν προβλέπεται νέα επέκταση, ενώ από το 2022 το e-market της αλυσίδας σούπερ μάρκετ αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε περισσότερες πόλεις της επαρχίας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης και να προμηθευτούν τα βασικά αγαθά.

Υπενθυμίζεται το ρεπορτάζ του Liberal Markets που είχε προαναγγείλει την επέκταση της αλυσίδας σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα, ενώ οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Μάλιστα η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία ενός e-hub 3.200 τ.μ. που βρίσκεται στην Πυλαία, που έχει ως στόχο την ομαλή εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού.

Η ψηφιακή δραστηριότητα της αλυσίδας αναμένεται να ενισχυθεί το προσεχές διάστημα, ενώ οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καναλιού κινούνται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.