7ος χρόνος, ημέρα 2101η
Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

River West Open: Έτοιμο το εμπορικό συγκρότημα 62.050 τ.μ. που θα προσελκύσει 8 εκατ.επισκέπτες

River West Open: Έτοιμο το εμπορικό συγκρότημα 62.050 τ.μ. που θα προσελκύσει 8 εκατ.επισκέπτες

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες ανάπτυξης του River West μετά από επένδυση 30 εκατ.ευρώ της Noval Property φέρνοντας στους κατοίκους του λεκανοπεδίου ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον κλάδο, με το River West να αναμένεται να προσελκύσει περίπου 8 εκατ. επισκέπτες στην πλήρη του ανάπτυξη, από 5,4 εκατ.επισκέπτες σήμερα.

Το σύνολο των νέων εγκαταστάσεων ονομάζεται River West Open και αποτελείται από μεγάλα καταστήματα λιανικής, νέους χώρους εστίασης που θα λειτουργούν με φιλικό στο περιβάλλον τρόπο και προβλέπονται νέοι εξωτερικοί χώροι πρασίνου και αναψυχής.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του χώρου στόχος της εταιρείας είναι να προσελκύσει επισκέπτες που θα μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στα καταστήματα, έχοντας την επιλογή επίσκεψης του αναβαθμισμένου χώρου και του πρασίνου και να χρησιμοποιήσουν τα καταστήματα εστίασης.

H ανάπτυξη του τομέα της εστίασης αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρείας με απώτερο στόχο την ικανοποίηση περισσότερων αναγκών των επισκεπτών.

Η λειτουργία των καταστημάτων στο River West Open αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι (από τέλη Ιουλίου) και το φθινόπωρο, ενώ οι νέοι χώροι θα φιλοξενήσουν -ανάμεσα στα άλλα καταστήματα- το Μουστάκα (4.600 τ.μ.), τη Δέκαθλον ( 5.000 τ.μ.), νέο κατάστημα Κωτσόβολος (2.170 τ.μ. ) και κατάστημα της αλυσίδας Jysk (1.305 τ.μ.)

Η επέκταση του River West προβλέπει χώρους αναψυχής, εκτεταμένους χώρους πρασίνου και παιχνιδιού (θεματικά πάρκο) και αρκετών επιλογών εστίασης ( KFC, Λουκουμάδες κ.α.) και η συνολική ανάπτυξη ιδιοκτησίας Noval Property καταλαμβάνει έκταση 83,5 στρεμμάτων, που περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του River West, το megastore της ΙΚΕΑ και το River West Open.

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να αναβαθμιστεί η εμπειρία του επισκέπτες, ο εμπλουτισμός της με περισσότερες δραστηριότητες και επιλογές, ενώ η συνολική μισθώσιμη επιφάνεια 62.050 τ.μ. έχει ήδη προσεγγίσει το 100%. Στην πλήρη ανάπτυξη της επέκτασης, το River West θα διαθέτει μεγάλους εξωτερικούς χώρους έκτασης 20 στρεμμάτων, χώρους διασκέδασης και δωρεάν parking 3.000 θέσεων.

Το River West μάλιστα αναμένεται να διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών του σε αυτό με οδικές ρυθμίσεις που πραγματοποιούνται και αναμένεται να λειτουργήσουν το προσεχές διάστημα. Ανανεωμένο το River West, με την επέκτασή του το River West Open αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση στους κατοίκους της Δυτικής, Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο ,για ψυχαγωγία, αναψυχή, διασκέδαση και…shopping.