Κύπρος: Νέα πρόεδρος του ΔΗΣΥ η Αννίτα Δημητρίου
Twitter
Twitter

Κύπρος: Νέα πρόεδρος του ΔΗΣΥ η Αννίτα Δημητρίου

Νέα πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού αναδείχθηκε η Αννίτα Δημητρίου. Ο ανθυποψήφιός της Δημήτρης Δημητρίου επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της για να τη συγχαρεί.

Με 14.287 ψήφους, ήτοι ποσοστό 69,18%, η Αννίτα Δημητρίου εξελέγη νέα πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο Δημήτρης Δημητρίου έλαβε 6.365 ψήφους, που ισοδυναμεί με ποσοστό 30.82%.

Σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ΔΗΣΥ στο Twitter αναφέρει ότι ψήφισαν 20.708 μέλη, ποσοστό 41%.

Συγχαρητήρια Ν. Χριστοδουλίδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Ν. Χριστοδουλίδης συνεχάρη την Δημητρίου για την εκλογή της και στην προεδρία του ΔΗΣΥ.

Τα στελέχη του ΔΗΣΥ αποχαιρέτισαν τον Α. Νεοφύτου

Τα επαγγελματικά στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού αποχαιρέτησαν την Παρασκευή τον απερχόμενο πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Οι ιδέες σου, το πείσμα και η εργατικότητά σου, θα μας συντροφεύουν πάντα. Κυρίως όμως, η φιλοπατρία σου και η αίσθηση ευθύνης που επέδειξες σ' όλη σου την πορεία, σε καθιστούν έναν ηγέτη που πρόσφερε πολλά περισσότερα στην πατρίδα και στο λαό της σε αντιδιαστολή με το τι κέρδισε. Η Κύπρος, σου οφείλει πολλά», ανέφεραν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου τα στελέχη του κόμματος.