Ο Τομ Μπρέιντι είναι λάτρης των κρυπτονομισμάτων, αλλά όχι... στις απολαβές του

Ο Τομ Μπρέιντι είναι λάτρης των κρυπτονομισμάτων, αλλά όχι... στις απολαβές του

Το όνομά του είναι, συνήθως ως φαβορί, στα debate για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο NFL. Τα κατορθώματα του, άλλωστε, μοιάζουν «χειροπιαστά», ξεκάθαρα και οι επτά τίτλοι σε Super Bowl έχουν το δικό τους ειδικό βάρος. Ο Τομ Μπρέιντι, πάντως, με την τακτική και τη φιλοσοφία του, λαμβάνει ασυνείδητα ή όχι μέρος στο debate και για την εγκυρότητα, τη «μόδα» και την πραγματική αξία των κρυπτονομισμάτων.

Ο Αμερικανός αθλητής, ο οποίος τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 44 χρόνια του, δεν έχει αποφασίσει για το τέλος της θρυλικής καριέρας του. Φαίνεται, ωστόσο, πως έχει ήδη μελετήσει πλάνα για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του. Μία από τις επενδύσεις είναι στον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων, καθώς αποκάλυψε και πως έχει αγοράσει και πως είναι πιστεύει στην αξία τους. Κόντρα στον μεγάλο σκεπτικισμό για την αληθινή αξία των digital coins, ο Μπρέιντι μίλησε στο Forum «CoinDesk Consensus 2021» και τόνισε πως «τα κρυπτονομίσματα δεν θα πάνε πουθενά».

Ο σταρ του αμερικανικού φούτμπολ εξήγησε βεβαίως ότι «κι εγώ μαθαίνω ακόμη πολλά για το θέμα», δίχως να αναφέρει ποια από τα γνωστά ψηφιακά νομίσματα έχει στην κατοχή του. «Αυτό το θέμα θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια και πρέπει να καταλάβουμε ότι το πώς πληρώνουμε για προϊόντα στις μέρες είναι πολύ διαφορετικό από τον τρόπο που το κάναμε όταν ήμουν παιδί... Αυτή τη στιγμή είμαστε σε θέση να μην ανταλλάσσουμε δολάρια, αλλά να περνάει ο ένας στον άλλον την τεχνολογία».

Ο Μπρέιντι συμπλήρωσε στην ομιλία του πως «ο κόσμος αλλάζει και πρέπει όλοι να καταλάβουμε αυτές τις αλλαγές και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να μείνουμε πίσω ή να προχωρήσουμε μπροστά. Εγώ επιλέγω να προχωρήσω με όλα πόσα μας προσφέρει το μέλλον». Μπορεί ήδη ένας παίκτης να πληρώνεται ήδη σε Bitcoin στο NFL, ωστόσο ο Μπρέιντι δεν πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει καθολικό στο άμεσο μέλλον... «Τα συμβόλαιά μας είναι συνυφασμένα με τα δολάρια και αυτό δεν αλλάζει. Τα κρυπτονομίσματα, πάντως, είναι σαφώς ένα εξαιρετικό “όχημα” για να επενδύσει κάποιος τα χρήματά του».