7ος χρόνος, ημέρα 2149η
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Το μεγάλο κόλπο με τους εμβολιασμούς (Μέρος 2ο)

Υπάρχουν τρόποι για να παρακάμψει κανείς το σύστημα και να εμφανίζεται ως εμβολιασμένος, ενώ είναι ανεμβολίαστος; Φυσικά! Σε όλο τον κόσμο μπορεί κανείς να παρακάμψει το σύστημα, αν το θελήσει. Δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα τείχη. Εκείνο το στοιχείο που μας κρατάει έξω από τις πύλες του φρενοκομείου ως κοινωνία είναι το ενδιαφέρον που δείχνουμε για τους συνανθρώπους μας. Ενδιαφερόμαστε; Δύο αναγνώστες μας και με αφορμή το χτεσινό άρθρο για τα εμβόλια, μας δείχνουν ότι έχουμε θέμα…

Ιατρός Γ.Μ.: έναντι ενός «γρηγορόσημου»

Γράφει ο γιατρός Γ.Μ: «Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Πελοπόννησο ήμουν αυτήκοος μάρτυρας συζήτησης σε διπλανό τραπέζι καφετέριας, σχετικά με "εικονικούς" εμβολιασμούς έναντι "γρηγορόσημου " με το μονοδοσικό εμβόλιο, ώστε ο "συναλλασσόμενος" τουρίστας Αθηναίος να αποκτήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Θεώρησα αστεία και γραφική τη συζήτηση.

Διαβάζοντας το άρθρο σας, διαπιστώνω ότι μάλλον η τραγική αυτή πληροφορία πρέπει να είναι αληθινή και θα ήθελα να συνεχίσετε να ασχολείστε με το θέμα, το οποίο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του τείχους ανοσίας και της επιστροφής στην κανονικότητα για εμάς που εργαζόμαστε και δεν μας αφορούν τα επιδόματα και οι αναστολές της καραντίνας.

Είναι πολύ απλός ο δειγματοληπτικός έλεγχος αντισωμάτων σε τουρίστες εμβολιασμού με το μονοδοσικό, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι επίορκοι υγειονομικοί και οι προστατευτούν από την ανοησία τους οι "συναλλασσόμενοι τουρίστες εμβολιασμού"».

Δεν είσαι ενημερωμένος!

Ο Γ.Ζ. εμφανίζεται πιο «ενημερωμένος»! Μας δείχνει έναν άλλο δρόμο:

«Θανάση, διάβασα το άρθρο για τους γιατρούς και τα εμβόλια -μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος τι γίνεται στην αγορά- μικροβιολόγοι λες να μην δηλώνουν έναντι αμοιβής ότι ο «ασθενής» έχει κορονοϊό στον ΕΟΔΥ; Κάθεται ο άλλος 14 μέρες σπίτι του και μετά έχει χαρτί ότι έχει νοσήσει και αποθεραπευτεί, δεν κάνει εμβόλιο - και πάει και στην δουλειά του. Αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτε.

Το νέο κόλπο των αρνητών είναι αυτό: Δήλωση ότι νόσησαν, βεβαίωση μικροβιολόγου, δήλωση του στον ΕΟΔΥ, 14 μέρες άδεια πληρωμένη για καραντίνα σπίτι του και μετά κυκλοφορεί και λέει ότι "δεν έπαθα και τίποτε, μια γρίπη ήταν"».

Θέμα Παιδείας!

Ό,τι μέτρα και να λάβει μία κυβέρνηση αυτά θα καταστρατηγηθούν, εφόσον αυτό επιθυμεί ο «λαός». Και δεν έχουμε πολλές ελπίδες να δούμε μια ουσιαστική πρόοδο, όταν μητροπολίτες δίνουν πραγματικά σόου, θέλοντας να δηλώσουν την αντίθεσή τους στον εμβολιαστικό πρόγραμμα για να μην μας αλλοιώσουν το… DNA! Και την ίδια ώρα οι δήθεν προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας δεν θέλουν να τους κακοκαρδίσουν, επειδή «και η ψήφος των χριστιανών μετράει». Είναι θέμα Παιδείας και πολιτισμού. Για να πιστεύει τα παραμύθια περί DNA και να μην νοιάζεται για το αν θα κολλήσει τον διπλανό του με τον ιό και τελικά τον σκοτώσει! Στην Ισλανδία οι άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει την μετάλλαξη Δέλτα με επιτυχία. Δεν έχουν θανάτους. Γιατί; Διότι είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%. Κι εκεί οι άνθρωποι εξακολουθούν και έχουν δύο πόδια και δύο χέρια. Δεν έχουν ουρές, ούτε και εξαγριωμένους ιερείς να φοβούνται μήπως ο Μπιλ ο Γκέιτς τους κλέψει την... Αθανασία.

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]