Αποκάλυψη τώρα! Ποιο μυστικό σας κρύβουν

Αποκάλυψη τώρα! Ποιο μυστικό σας κρύβουν

Αυτοί δεν είναι παραγωγοί fake news. Είναι η προσωποποίηση της κατασκευασμένης είδησης. Βρήκαν λέει μία κρύπτη στο ΚΕΕΛΠΝΟ με όλα τα έγγραφα που στέλνουν φυλακή όλη την Νέα Δημοκρατία. Σκεφτείτε τώρα! Υπήρχαν «ενοχοποιητικά» έγγραφα και οι «πονηροί» τα έκτισαν σε τοίχο. Δεν βρήκαν έναν κάδο απορριμμάτων να τα πετάξουν ή να τα κάψουν. Οι Πολακιάδες βλάπτουν σοβαρά την πολιτική ζωή.

Ο κύριος που παραδέχτηκε δημόσια ότι κρατούσε διπλά βιβλία στον Δήμο του, ο άνθρωπος που έχει καθυβρίσει την Δικαιοσύνη ουκ ολίγες φορές, ο πολιτικός άνδρας που ζήτησε από το κόμμα του να στείλει φυλακή «μερικούς» για να ελέγξουν το… κράτος, πρωτοστατεί σε μία υπόθεση που προκαλεί τον γέλωτα. Αυτό είναι το νέο ήθος στην πολιτική ζωή του τόπου. Αυτή είναι η Αριστερά.

Το βραβείο Πούλιτζερ της δημοσιογραφίας το παίρνουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή την αθλιότητα που βρίσκεται εδώ και τόσο καιρό σε εξέλιξη. Έχουν προαναγγείλει την καταδίκη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, έχουν επικαλεστεί αποκλειστικές πληροφορίες από το… FBI, έχουν λειτουργήσει σαν κουκουλοφόροι «μάρτυρες».

Να μην πάμε μακριά. Να μην αναφερθούμε σε εκατομμύρια ευρώ που «βρήκαν» να μεταφέρονται από την Novartis στους τραπεζικούς λογαριασμούς των «υπόπτων». Αλλά να μιλήσουμε γι αυτό με τη … κρύπτη. Ένα δωμάτιο γεμάτο έγγραφα που έχουν ήδη δοθεί στις αρμόδιες Αρχές έγινε… η μεγάλη αποκάλυψη του Σαββατοκύριακου! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Είναι σαν τις προσλήψεις που «έκανε» ο Άδωνης. Αν θυμάμαι καλά 22 στον αριθμό προσλήψεις που οι νυν λένε ότι έγιναν «εκτός διαδικασίας», τις οποίες ο ίδιος ο Άδωνης αρνείται ότι τις έκανε. Σήμερα, λοιπόν, οι κατήγοροί του κάνουν περισσότερες από 300 προσλήψεις στο ΚΕΛΠΝΕΟ και είναι ημέρα Δευτέρα.

Να είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι ανοίγουν νέα υπόθεση στον χώρο της Υγείας; Μήπως επειδή ο θησαυρός της Novartis αποδεικνύεται άνθρακας; Εκτός κι αν υπάρχει κι άλλη off the record ενημέρωση από τις... Αρχές με πληροφορίες από το... FBI. Δυστυχώς το «σύστημα» έχει πέσει πολύ χαμηλά όλο αυτό το διάστημα. Αντί να προσπαθήσει να στείλει στις φυλακή όσους τυχόν παρανόμησαν, το «σύστημα» έπαιξε πολιτικά παιγνίδια. Συμμετείχε σε συνωμοσίες. Αν τα έκαναν αυτά τα πράγματα στην Αμερική δεν θα βρισκόντουσαν στις θέσεις τους. Μπορεί στην Ελλάδα να φαίνονται όλα φυσιολογικά. Στην Αμερική, όμως, μιας και μιλάμε για FBI, ένας Δικαστής δεν θα πήγαινε διακοπές παρέα με έναν δημοσιογράφο. Στην Αμερική. Γι αυτή μιλάμε πάντα. Στην Αμερική, επίσης, ένας εκδότης δεν θα είχε κατασκηνώσει στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης. Θα μπορούσε να τον δει όπως και όλοι οι άλλοι συνάδελφοί του. Θεσμικά. Αλλά δεν θα είχε μετατρέψει το γραφείο του υπουργού σε γραφείο ανταποκριτών…

Υπάρχει σκάνδαλο στην Υγεία; Είχανε τέσσερα χρόνια να το βγάλουν στην επιφάνεια και να το αναδείξουν. Να στείλουν στην φυλακή τους επίορκους. Δεν ήταν ανάγκη να περιμένουν την επομένη του μεγάλου συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό. Υπάρχει σκάνδαλο σήμερα. Κι αυτό δεν θα «αποκαλυφθεί» στα έγγραφα που βρέθηκαν σε μία αποθήκη. Το σκάνδαλο τελείται καθημερινά και έχει να κάνει με τον τρόπο διαχείρισης του κράτους.

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]