Μικρά κέρδη ο χρυσός με το βλέμμα στη Fed

Μικρά κέρδη ο χρυσός με το βλέμμα στη Fed

Μικρά κέρδη σήμερα για το χρυσό με τους επενδυτές να έχουν εστιάσει την προσοχή τους  τόσο στα επόμενα μακροοικονομικά στοιχεία για την αμερικάνικη οικονομία όσο και στις τοποθετήσεις των αξιωματούχων της Fed για να «αλιεύσουν» στοιχεία για τις επόμενες κινήσεις της Κεντρικής Τράπεζας.

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο χρυσού παραδόσεως Δεκεμβρίου κέρδισε 1,10 δολάρια ή 0,1% και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στα 1.251,10 δολάρια ανά ουγγιά.

Το ασήμι παραδόσεως Δεκεμβρίου κέρδισε 3,3 cents ή 0,2% και έκλεισε τις συναλλαγές στα 17.474 δολάρια ανά ουγγιά και ο χαλκός παραδόσεως του ίδιου μήνα έχασε κάτι λιγότερο μισό cent στα 2,107 δολάρια ανά λίβρα.

Στα άλλα μέταλλα, η πλατίνα Ιανουαρίου έχασε 3,30 δολάρια ή 0,4% στα 936,20 δολάρια και το παλλάδιο Δεκεμβρίου έχασε 1,6% και έκλεισε στα 637,80 δολάρια ανά ουγγιά.