Κίνηση ματ για υγεία κι ευεξία σε κάθε ηλικία, με Möller's Total PLUS

Κίνηση ματ για υγεία κι ευεξία σε κάθε ηλικία, με Möller's Total PLUS

Ζούμε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και αυτό μας δίδαξε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε «γερό ανοσοποιητικό σύστημα». Πρόκειται για μια φράση που χρόνια επαναλαμβάναμε και τώρα μέσα από την πανδημία συνειδητοποιήσαμε την σημασία της. Επειδή ο οργανισμός μας είναι ένα σοφό βιοχημικό παζλ, που αποτελείται από πολλά και διαφορετικά συστήματα και πολλές διαφορετικές λειτουργίες, απόλυτα υγιείς και γεμάτοι ευεξία μπορούμε να είμαστε μόνο αν αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες μας σε θρεπτικά συστατικά ολιστικά.

Η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη προκλήσεις, δουλειά, στρες, ανησυχία, υποχρεώσεις, σωματική κούραση και ψυχική πίεση. Για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων χρειαζόμαστε καταρχάς καλή διατροφή, συστηματική άσκηση, θετική σκέψη και επαρκή ξεκούραση με ποιοτικό ύπνο. Όμως αυτά δεν αρκούν, καθώς είναι πρακτικά αδύνατον να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά στοιχεία και μικροσυστατικά, μέσα από το φαγητό, ειδικά όταν πολλές φορές το πιεστικό πρόγραμμα της ημέρας μας υποχρεώνει να τρώμε «στο πόδι».

Επιπλέον, κάθε ηλικία έχει τις δικές τις ανάγκες για θρεπτικά συστατικά, για παράδειγμα μια γυναίκα μητέρα κοντά στην ηλικία των 40 ετών, εργαζόμενη χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για περισσότερη ενέργεια και πνευματική διαύγεια, ενώ μια ηλικιωμένη κοντά στα 75 έτη χρειάζεται συστατικά για ψυχική ηρεμία και ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος. Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει μικρότερη ή μεγαλύτερη ανεπάρκεια θρεπτικών στοιχείων, αναλόγως και με τον τρόπο ζωής του.

Τα βασικά θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε είναι οι πρωτεΐνες, τα λίπη, οι υδατάνθρακες, οι βιταµίνες και τα µέταλλα κι ενώ τα τρία πρώτα τα λαµβάνουµε κατά κανόνα σε ικανοποιητικές έως και υπερβολικές ποσότητες, αντιμετωπίζουμε ελλιπή πρόσληψη στις βιταµίνες και τα µεταλλικά στοιχεία, καθώς αυτά τα συστατικά συχνά αποβάλλονται κατά την επεξεργασία των τροφών, ενώ, ειδικά οι βιταµίνες είναι κι επιπλέον ευαίσθητες στη συντήρηση και στη θερµική επεξεργασία των τροφών, περιλαµβανοµένου του µαγειρέµατος. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα πως σε κάθε ηλικία, έχουμε ανάγκη από ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα μας προσφέρει επάρκεια θρεπτικών συστατικών ώστε να μπορούμε κάθε μέρα, κάθε ώρα, να αδράξουμε την ημέρα.

Από την άλλη, σε μια αγχωτική κι εξαντλητική καθημερινότητα, δεν είναι εύκολο να κάνουμε υπολογισμούς και να βάζουμε υπενθυμίσεις στην ατζέντα ή το κινητό τηλέφωνο για να πάρουμε ένα ή και περισσότερα συμπληρώματα. Χρειαζόμαστε μια κίνηση ματ για περισσότερη υγεία κι ευεξία, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση. Χρειαζόμαστε το Möller’s Total PLUS, με υψηλής ποιότητας Ω3, βιταμίνες και μέταλλα, που καλύπτει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας µακροπρόθεσµα από πλήθος παθήσεων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αµέσως ενέργεια, ζωτικότητα και ευεξία, συµβάλλοντας καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Το Möller’s Total PLUS προσφέρει ενέργεια, βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία, ρίχνει την υψηλή αρτηριακή πίεση, ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα, δρα αγχολυτικά και βελτιώνει τη νοητική επίδοση. Ταυτόχρονα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, σε ότι αφορά την προστασία, που μας παρέχει ενάντια στις λοιμώξεις αλλά και στα χρόνια νοσήματα κι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνοντας την υφή και την νεανικότητα του δέρματος και ολόκληρου του μυοσκελετικού συστήματος.

Έτσι βελτιώνονται τα συµπτώματα της χρόνιας κόπωσης, αποφεύγονται οι µυϊκές κράµπες και μειώνεται ο κίνδυνος της οστεοπενίας και της οστεοπόρωσης, με την πάροδο των ετών.

Παράλληλα, το Möller’s Total PLUS συμβάλλει και στην βελτίωση της όρασης, μειώνοντας τον κίνδυνο για καταρράκτη και αµφιβληστροειδοπάθεια.

Εκτός από πιο νεανικό, πιο φωτεινό δέρμα το Möller’s Total PLUS εξασφαλίζει και πιο υγιή, πιο δυνατά μαλλιά, ενώ βοηθά και στην πρόληψη δερματικών ατελειών από τα σπυράκια της ακμής, μέχρι τις ουλές από πληγές ή εγκαύματα.

Η αντιοξειδωτική δράση των ευεργετικών συστατικών του ολιστικού συμπληρώματος της Möller’s βελτιώνει και τη γονιµότητα, προστατεύει από ουρολοιμώξεις και προστατίτιδες κι εξασφαλίζει καλύτερη σεξουαλική υγεία σε γυναίκες και άνδρες, σε κάθε ηλικία.

Πέρα από την πλήρη σύσταση του σε θρεπτικά συστατικά, το Möller’s Total PLUS διαφέρει από τα άλλα συμπληρώματα διατροφής στο ότι περιέχει Ωµέγα-3 λιπαρά οξέα, πολύ υψηλής ποιότητας. Η ποιότητα των ωµέγα-3 λιπαρών οξέων κρίνεται με αυστηρές προδιαγραφές και από την προέλευση τους (πρέπει να προέρχονται από ψάρια που ζουν ελεύθερα στη θάλασσα κι όχι ιχθυοτροφείου, να μην έχουν υποστεί επεξεργασίες που επηρεάζουν την ποιότητα τους και να προέρχονται από καθαρές θάλασσες ώστε τα τελικά θρεπτικά συστατικά να είναι υψηλής καθαρότητας.