Μ. Θεμιστοκλέους σε Πολάκη: Σε ένα μήνα έγιναν 300 απογευματινά χειρουργεία
Shutterstock
Shutterstock

Μ. Θεμιστοκλέους σε Πολάκη: Σε ένα μήνα έγιναν 300 απογευματινά χειρουργεία

Στα περίπου 300 ανέρχονται τα απογευματινά χειρουργεία τα οποία έχουν γίνει στον περίπου ένα μήνα λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων, και για τις επόμενες 14 ημέρες προγραμματίζονται ακόμα 170 χειρουργεία, όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, παρουσιάζοντας στη Βουλή αντίστοιχα στοιχεία.

Απαντώντας σε ερώτηση του Π. Πολάκη στη Βουλή, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για το υπουργείο Υγείας, ο κ. Θεμιστοκλέους υπογράμμισε: «Μας λέγατε ότι δεν θα λειτουργήσουν τα απογευματινά χειρουργεία. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν γίνει 288 απογευματινά χειρουργεία, μέχρι προχθές, σήμερα είναι λίγο πάνω από 300 και υπάρχουν γύρω στα 170 προγραμματισμένα απογευματινά χειρουργεία, μέσα στις επόμενες 14 ημέρες».

Ο υφυπουργός Υγείας σχολίασε, επίσης, και τις αναφορές του κ. Πολάκη στους γιατρούς του ΕΣΥ που κάνουν απογευματινά χειρουργεία. «Είπατε τους γιατρούς του ΕΣΥ που έβαλαν απογευματινά χειρουργεία λαθρέμπορους. Ο κ. Στράντζαλης στον Ευαγγελισμό, λαθρέμπορας; Είναι ο καθηγητής Στράντζαλης στον Ευαγγελισμό, ξέρουμε όλοι για ποιον μιλάμε, είναι λαθρέμπορος; Καλώ όλους τους γιατρούς που είναι γιατροί του ΕΣΥ μάχιμοι να δουν τη δήλωση του κ. Πολάκη ότι είναι λαθρέμποροι» είπε ο υφυπουργός Υγείας.