Σφοδρή επίθεση Τραμπ σε Πελόσι: Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα

Σφοδρή επίθεση Τραμπ σε Πελόσι: Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα

Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε έντονα σε μια ερώτηση δημοσιογράφου όταν άκουσε το όνομα της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Πελόσι είναι μία άρρωστη γυναίκα. Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα».

Η Νάνσι Πελόζι, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ουδέποτε έκρυψε την απέχθειά της για τον Ντόναλντ Τραμπ, αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι μετά το τέλος μιας ομιλίας του προέδρου, η Δημοκρατική πολιτικός έσκισε δημοσίως το αντίγραφο της ομιλίας του. 

Έτσι, όταν κλήθηκε να σχολιάσει, σε συνέντευξή της στον Αντερσον Κούπερ του CNN, τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ σχετικά με την υδροχλωροκίνη, η Πελόζι δεν έκρυψε τα λόγια της, καθώς περιέγραψε τον Τραμπ ως παχύσαρκο και ηλικιωμένο και εξέφρασε την ανησυχία της.

«Είναι ο πρόεδρος της χώρας και θα προτιμούσα να μην κάνει χρήση φαρμάκου που δεν έχει εγκριθεί από τους επιστήμονες, ειδικά στην ηλικία του και, πώς να το πω κομψά, στο γκρουπ βάρους που ανήκει, το οποίο λένε ότι είναι νοσηρά παχύσαρκοι. Δεν είναι καλή ιδέα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πελόζι.