Serial killer στην Κύπρο: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 6χρονη Sierra

Serial killer στην Κύπρο: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 6χρονη Sierra

Μετά από αδιάκοπες έρευνες των Αρχών στην «Κόκκινη Λίμνη», εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης και η τρίτη βαλίτσα, στην οποία βρισκόταν η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, από τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, έχουν περάσει 52 ημέρες από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η δολοφονική δράση του Νίκου Μεταξά. Ο ίδιος έχει ομολογήσει 7 δολοφονίες και σήμερα εντοπίστηκε το 6 πτώμα.

Αναζητείται ακόμα η σορός της 6χρονης Σιέρρας και για αυτό οι έρευνες θα μεταφερθούν και θα επικεντρωθούν στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου ο 35χρονος έχει ομολογήσει ότι πέταξε μετά τη δολοφονία της.

Ανανέωση κράτησης

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, αύριο ο Ν. Μεταξάς αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για να ζητηθεί ανανέωση του διατάγματος κράτησής του καθώς υπάρχει ακόμα ανακριτικό έργο που πρέπει να γίνει. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ανακριτές έχουν λάβει εκατοντάδες καταθέσεις και έχουν κάνει τεράστιο αριθμό ερευνών σε χώρους που θεωρούν ότι σχετίζονται με τα εγκλήματα. Σημαντικό και καθοριστικό είναι και το έργο του Γραφείου Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο έχει ρίξει φως σε πολλές σκοτεινές πτυχές της ιστορίας. Αναζητούνται τρεις γυναίκες που συνομιλούσαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Badoo με τον «Ορέστη», ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία συμπληρώνουν κενά στο παζλ της έρευνας.

Στο Προεδρικό το μήνυμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τον εντοπισμό της σορού της Maricar καθώς ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Μ. Τράγκολας και ο αρχηγός Αστυνομίας Κ. Μιχαηλίδης βρίσκονταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν λήφθηκε το μήνυμα από την Κόκκινη Λίμνη. Τόσο ο κ. Μιχαηλίδης όσο και ο κ. Τράγκολας μαζί με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Ν. Σιάηλο μετέβησαν στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ήδη είχαν πάει οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα.