ΗΠΑ: Άντρας φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία Μπάιντεν - Τα ευρήματα του FBI

ΗΠΑ: Άντρας φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία Μπάιντεν - Τα ευρήματα του FBI

Στοιχεία που δείχνουν ότι ένας Αμερικανός από τη Βόρεια Καρολίνα ενδεχομένως να σχεδίαζε τη δολοφονία του υποψήφιου προέδρου των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, φέρεται να έχει το FBI σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο TMZ.

Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες υπέβαλαν νομικά έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς γιατί ο Αλεξάντερε Χίλελ Τρέισμαν, ο οποίος αρχικά συνελήφθη τον Μάιο για παιδική πορνογραφία, πρέπει να κρατηθεί εν αναμονή της δίκης. Μεταξύ των λόγων που το FBI θέλει να τον κρατήσει στην φυλακή είναι μια πιθανή συνωμοσία για τη δολοφονία του υποψηφίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

Οι ομοσπονδιακοί ισχυρίζονται ότι ο Τρέισμαν έκανε... γκάλοπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρωτώντας αν πρέπει να σκοτώσει τον Μπάιντεν, ενώ αναφέρεται ότι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Wendy's, μια περιοχή που απέχει 4 μίλια από το σπίτι του Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το TMZ, το FBI ισχυρίζεται λένε ότι τον Μάιο βρήκε το φορτηγό του Τρέισμαν γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά, 509.000 δολάρια , βιβλία για επιβίωση και κατασκευή βομβών και σχέδια με τη σβάστικα και αεροπλάνα που συντρίβουν κτίρια, ενώ ανακάλυψαν και άδειες οδήγησης από 3 διαφορετικές πολιτείες.

Παράλληλα, οι αναζητήσεις του Τρέισμαν στο διαδίκτυο μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2020 περιελάμβαναν πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του Μπάιντεν.