Νίκη με Ov 1,5 για τη Βαγιαδολίδ

Νίκη με Ov 1,5 για τη Βαγιαδολίδ

Το Over του 1,69 βγήκε εύκολα χθες στο Καραγκιουμρούκ – Σαμσουνσπόρ (3-1). Επίσης, βρήκε δίχτυα και ο Ολιβιέ Ζιρού στο Μίλαν – Σαλερνιτάνα (3-3). Έδινε 1,60 το anytime του. Στο Οσασούνα – Βιγιαρεάλ από την άλλη, έγινε το G/G, αλλά έληξε 1-1 παρά τις κλασικές ευκαιρίες που υπήρξαν.

Τρεις είναι οι επιλογές μας και από το σημερινό κουπόνι. Προέρχονται από τις τελευταίες αγωνιστικές σε Α’ Ισπανίας, Α’ Ιταλίας και την προτελευταία στη Β’ Ισπανίας.

ΘΕΛΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Τελευταία αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας με τις δύο ομάδες να έχουν επιτύχει τους στόχους τους και τη λογική να λέει ότι το ματς θα «ανοίξει». Θα ποντάρουμε το G/G, το οποίο επιβεβαιώθηκε στις 9/10 μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Βίγκο.

Η Θέλτα έχει 3/4 G/G ανεξαρτήτως έδρας και 3/3 στη βάση της, όλα εδώ ήταν και Over. Επίσης, σημείωσε έστω και ένα τέρμα στα 10/13 ματς στο «σπίτι». Δέχτηκε σε αυτό γκολ στα 16/19 φετινά παιχνίδια που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Βαλένθια από την πλευρά της, είναι ομάδα που βρίσκει με ευκολία δίχτυα όταν φεύγει από το «Μεστάγια». Επίσης, σκόραρε στις 17/18 επισκέψεις στο «Μπαλαΐδος». Εν τω μεταξύ, είναι «σφιχτή» ανασταλτικά, αλλά μπορεί να φάει γκολ ένεκα της χαλαρότητάς της, αλλά και γιατί η Θέλτα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μπροστά στο κοινό της.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β

Προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας, με τη Βαγιαδολίδ να παλεύει για την απευθείας άνοδο και τη φιλοξενούμενη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι πιθανότητες σωτηρίας της Βιγιαρεάλ Β είναι κάτι παραπάνω από ελάχιστες, καθώς απέχει πέντε βαθμούς από τη 18η θέση. Επίσης, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα απουσιών σε όλες τις γραμμές. Επιπλέον, χάνει το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικότητάς της όταν φεύγει από την έδρα της. Μετράει συγκεκριμένα, 10/12 ήττες, στις εννέα σημειώθηκαν και τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα. Η Βαγιαδολίδ θα μπει για να «καθαρίσει» το ματς. Δε θα… καθίσει πάνω στο 1-0. Επομένως, βάζουμε τον «1» σε συνδυασμό με το Ov 1,5 για να ανεβάσουμε και την απόδοση πάνω από το 1,50.

ΒΕΡΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ

Τελευταία αγωνιστική στην Α’ Ιταλίας, αδιάφορη η αναμέτρηση. Αμφότερες οι ομάδες θα κάνουν αλλαγές και αξίζει το G/G, καθώς θα παιχτεί ανοιχτό ποδόσφαιρο. Εξάλλου, ήταν G/G τα 5/6 μεταξύ τους στη γηπεδούχο.

Η Βερόνα μετράει 3/3 G/G εντός – εκτός, όλα ήταν με 2-1 ή 1-2 ακριβές σκορ! Επίσης, στην έδρα της έχει 7/9, ενώ σκόραρε στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Δέχτηκε γκολ από την άλλη, στα 13/16! Η Ίντερ από την πλευρά της, προέρχεται από 3/5 G/G μακριά από τη βάση της. Επίσης, πέτυχε γκολ στις 21/22 φετινές εξορμήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Έμεινε «άσφαιρη» μόνο κόντρα στην υποβιβασμένη Σασουόλο (0-1)! Έφαγε έστω και ένα τέρμα από την άλλη, στις 5/6 εξόδους.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

17.15 547 ΘΕΛΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G 1,77

19.30 583 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β 1+OV 1,5 1,56

21.45 594 ΒΕΡΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ G/G 1,71