Ειδικό στοίχημα από το πρώτο ματς της παρέας του Μέσι έπειτα από την κατάκτηση του Μουντιάλ.
Νίκη Αργεντινής με χάντικαπ

Νίκη Αργεντινής με χάντικαπ

Ειδικό στοίχημα από το πρώτο ματς της παρέας του Μέσι έπειτα από την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Στο όριο χάθηκε η χθεσινή δυάδα. Η Ράγια Εξπανσιόν διασύρθηκε 4-0 από την Κορεκαμίνος έχοντας σπαταλήσει κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να επιβεβαιώσει το G/G. Επίσης, η Πάστο απώλεσε κι αυτή καλές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι με αντίπαλο τη Μιγιονάριος (0-2). 

Κουπόνι με αγώνες εθνικών ομάδων (επίσημους και μη) το σημερινό. Γνωρίζετε ότι η στήλη αποφεύγει όσο περισσότερο μπορεί τις Εθνικές. Απόψε αυτό δεν είναι εφικτό οπότε, θα έχουμε ένα διπλό ποντάρισμα από το φιλικό Αργεντινή – Παναμάς

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Επιλογή μας εδώ είναι η νίκη της Αργεντινής στο ασιατικό χάντικαπ (-4). Αυτό σημαίνει ότι πληρωνόμαστε στο ενδεχόμενο νίκης της πρωταθλήτριας κόσμου με πέντε τέρματα διαφορά και πάνω. Εάν επιβληθεί με τέσσερα ακριβώς, μας επιστρέφεται το ποντάρισμα. 

Η Αργεντινή δίνει το πρώτο της παιχνίδι έπειτα από την κατάκτηση του Μουντιάλ. Το ματς γίνεται στο προσφάτως ανακαινισμένο «Μονουμεντάλ». Το γήπεδο χωράει 83.000 και πριν από λίγες ημέρες οι αιτήσεις για ένα «μαγικό» χαρτάκι ξεπερνούσαν το 1,5 εκατομμύριο! Ο τεχνικός Σκαλόνι πήρε μαζί του όλα τα αστέρια προκειμένου να αποθεωθούν από τον κόσμο. Δήλωσε μάλιστα, ότι θα βάλει βασικούς και θα προβεί σε αλλαγές στο φιλικό της ερχόμενης Τρίτης με την Κουρασάο. Με λίγα λόγια, από τους παίκτες του εξαρτάται το πού θα φτάσει ο δείκτης του σκορ. 

Ο Παναμάς θα κατέβει με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς γνωρίζει ότι θα αποτελέσει τον… σάκο του μποξ στο εν λόγω φιλικό. Στην αποστολή υπάρχει μόνο ένας «Ευρωπαίος», ο Μαρτίν Μοράν, ο οποίος αγωνίζεται στη βουλγάρικη Ετάρ Βέλικο. Επίσης, δεν ακολούθησε την ομάδα στην Αργεντινή ο τεχνικός Κρίστιανσεν κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο Παναμάς πήγε στο Μπουένος Αϊρες απλά για να βγάλει την υποχρέωση ελπίζοντας ότι θα τον σεβαστούν ο Μέσι και η παρά του. 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Χαμηλή σχετικά η απόδοση να δοθεί πέναλτι στο ματς, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αναλογιζόμενοι ότι η Αργεντινή θα βρίσκεται την περισσότερη ώρα του αγώνα μέσα στην περιοχή των Παναμέζων. Επίσης, είχαμε πέναλτι στα 5/7 παιχνίδια των γηπεδούχων και στα 2/3 των φιλοξενούμενων! 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

01.30 188 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΝΑΜΑΣ 1 (-4) 1,87

01.30 188 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΝΑΜΑΣ OV 0,5 ΠΕΝΑΛΤΙ 2,40