Ινδικό G/G+Over και χιλιανός «άσος»
AP Photo/Bikas Das
AP Photo/Bikas Das

Ινδικό G/G+Over και χιλιανός «άσος»

Επιβεβαιώθηκε το Over σε απόδοση 1,65 στο Μπενγκαλούρου – Μουμπάι (2-1), το σκορ ήταν 0-0 στο 57’ και σε 20 λεπτά σημειώθηκαν τρία τέρματα! Όσον αφορά στο Ελ Νασιονάλ – Νασιονάλ Ποτοσί (3-1), βρήκε δίχτυα η φιλοξενούμενη με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 55’ και πλήρωσε το 1,88 στο Ov 0,5 γκολ της! 

Δύο οι επιλογές της στήλης και σήμερα. Η πρώτη από την αγαπημένη Α’ Ινδίας και η δεύτερη από την Α’ Χιλής. 

ΓΚΟΑ – ΤΣΕΝΑΪΓΙΝ

Ανεβάζουμε λίγο τον δείκτη δυσκολίας, καθώς επιλέγουμε το G/G και Over προκειμένου να πάρουμε μεγαλύτερη απόδοση. Αυτό παρουσιάστηκε στα 2/3 μεταξύ τους στην έδρα της γηπεδούχου. 

Η Γκόα (6η) μετράει 8/9 G/G και Over εντός – εκτός, εκείνο που δεν βγήκε έληξε 1-1. Στο «Νεχρού» έχει 5/5, τα τέσσερα τελευταία ήταν και Ov 3,5 (1-3, 3-1, 4-2, 3-5)! Σε αυτό βρήκε δίχτυα στα 8/9 φετινά της παιχνίδια, στα επτά σημείωσε τουλάχιστον δύο τέρματα (στα πέντε έβαλε τρία)! Δέχτηκε από την άλλη, έστω και ένα στα πέντε πιο πρόσφατα. Τέλος, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 34 τέρματα ενεργητικό και την τέταρτη χειρότερη άμυνα με 30 γκολ παθητικό σε 18 αγωνιστικές αντιστοίχως. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς έφερε, μπροστά σε 10.347 οπαδούς, 3-5 με τη Μουμπάι, η οποία μας πλήρωσε χθες στο Over.

Η Τσεναϊγίν (8η) προέρχεται από 3/4 G/G και Over μέσα – έξω και 6/7 μακριά από το «σπίτι» της. Αυτό που δεν επαληθεύτηκε, έληξε 1-1! Βρήκε δίχτυα και στις εννέα φετινές εξορμήσεις. Στις τέσσερις πέτυχε από δύο γκολ και πάνω (κορυφαίο το 7-3 επί της Νορθ Ιστ). Παραβιάστηκε από την άλλη, η εστία της στα 7/7 εκτός έδρας, στα έξι από δύο φορές και πάνω. Τέλος, διαθέτει την τέταρτη καλύτερη επίθεση με 30 τέρματα ενεργητικό και την τρίτη χειρότερη άμυνα με 33 γκολ παθητικό σε 18 αγωνιστικές αντιστοίχως.

ΚΟΥΡΙΚΟ – ΚΟΠΙΑΠΟ

Ο «άσος» βγαίνει εδώ πρωτίστως από την παράδοση, καθώς η γηπεδούχος έχει 7-3-0 στα τελευταία 10 που υποδέχτηκε τη φιλοξενούμενη.

Η Κουρικό (9η) κέρδισε – έχασε εναλλάξ στις τέσσερις αγωνιστικές που διεξήχθησαν μέχρι τώρα στη Χιλή (1-0, 1-3, 2-1, 2-3). Οι νίκες ήταν εντός έδρας. Πηγαίνει τώρα για να «τριτώσει» το καλό όπως δείχνουν οι οιωνοί, αλλά και για να εξιλεωθεί για το 2-3 την προηγούμενη αγωνιστική με την Καλέρα, σε ένα ματς που προηγούνταν 2-0 έως το 84’! Είναι εμπειρότερη από τη νυν αντίπαλό της και ισχυρότατη στο «Λα Γκράνχα». Σε αυτό μετράει 9-0-2 στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογίζοντας και περσινούς αγώνες. Χρήζει αναφοράς ότι είναι απώλεια ο Κοέλιο (μ/ε. 4/2), μπορεί, όμως, να καλύψει το κενό του ο Φιγκερόα (ε. 4/0), ενώ σκοράρει εύκολα από στατικές φάσεις. Οπότε, θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. 

Η νεοφώτιστη Κοπιαπό (16η) ψάχνει να βρει τα πατήματά της στα μεγάλα σαλόνια. Βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 4/4 ήττες. Στις δύο εξ αυτών (αμφότερες εκτός έδρας) δεν σκόραρε και στις τρεις δέχτηκε από τρία τέρματα και πάνω. Επίσης, παρουσιάζει τεράστια προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία και τα περισσότερα γκολ που τρώει προέρχονται από αμυντικά λάθη (λογικό, καθώς οι περισσότεροι αμυντικοί δεν είναι επιπέδου Πριμέρα). Τέλος, θα στερηθεί τον εμπειρότερο παίκτη του ρόστερ και αρχηγό της Λούνα (μ. 3/0), ο οποίος αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την Παλεστίνο (1-3).

 


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

16.00 1000 ΓΚΟΑ – ΤΣΕΝΑΪΓΙΝ G/G+OV 1,90

01.30 1022 ΚΟΥΡΙΚΟ – ΚΟΠΙΑΠΟ 1 1,65