Άσχημα έκλεισε το ευρωπαϊκό τριήμερο για τη στήλη, καθώς δεν πέρασε καμία από τις επιλογές της. Η Άλκμααρ έπεσε θύμα έκπληξης με την Ίλβες, αφού έχασε 4-3. Επίσης, η Μπράγκα κόλλησε στο 0-0 με τη Λέφσκι και το Άντερλεχτ – Χάκεν έληξε Under (1-0 η γηπεδούχος). Από εκεί και πέρα δύο είναι οι προτάσεις μας για σήμερα. Προέρχονται από τις Α’ Δανίας και Α’ Ιρλανδίας.
ΑΑΡΧΟΥΣ – ΡΑΝΤΕΡΣ
Δεύτερη αγωνιστική στην Α’ Δανίας. Αμφότερες οι ομάδες έφεραν ισοπαλία στην πρεμιέρα με το ίδιο σκορ. Η Άαρχους έμεινε στο 1-1 με τη Σοντερίσκε εκτός έδρας και η Ράντερς με τη Βέιλε εξίσου μακριά από τη βάση της. Για τη γηπεδούχο ήταν το τρίτο G/G στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια επίσημα και μη. Τα δύο τελευταία έληξαν 1-1! Για τη φιλοξενούμενη από την άλλη, ήταν το τέταρτο στα πέντε πιο πρόσφατα ματς επίσημα και μη. Επίσης, ήταν G/G οι 9/9 μεταξύ τους συναντήσεις ανεξαρτήτως έδρας και οι 4/4 στην Άαρχους. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να βρουν και οι δύο δίχτυα απόψε.
ΚΟΡΚ – ΣΛΙΓΚΟ
Αναμέτρηση μεταξύ των δύο… μελλοθάνατων στην Ιρλανδία. Η Κορκ είναι με το 1,5 πόδι στη Β’, αφού απέχει οκτώ βαθμούς από τα μπαράζ αποφυγής του υποβιβασμού και 14 από την απευθείας σωτηρία. Ανέβηκε πέρυσι πανηγυρικά έχοντας διαφορά 22 πόντων από τη δεύτερη Γιου Σι Ντι για να επιστρέψει αύτανδρη σε αυτή. Η Σλίγκο από την άλλη, είναι στο «-6» από τη σωτηρία χωρίς να χρειαστεί μπαράζ. Θα ποντάρουμε και εδώ το G/G, το οποίο επιβεβαίωσαν στους 3/3 μεταξύ τους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας. Επίσης, η γηπεδούχος μετράει 11/14 μέσα – έξω και 9/12 στο σπίτι» της, στο οποίο βρήκε δίχτυα στους 7/7 κόντρα στη νυν αντίπαλό της. Η Σλίγκο από την πλευρά της, προέρχεται από 3/4 εντός – εκτός και 2/3 μακριά από τη βάση της. Επιπλέον, σκόραρε στις 7/10 εξόδους της.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
20.00 133 ΑΑΡΧΟΥΣ – ΡΑΝΤΕΡΣ G/G 1,75
21.45 147 ΚΟΡΚ – ΣΛΙΓΚΟ G/G 1,70