Η Κουόπιο διέλυσε 6-2 την Γκνιστάν χθες το απόγευμα και επιβεβαίωσε τον «1» του 1,65. Λίγες ώρες μετά κέρδισε και η Ρεάλ Μαδρίτης τη Γιουβέντους (1-0). Ο «άσος» εδώ είχε 1,67. Από εκεί και πέρα, δύο είναι οι επιλογές μας και για απόψε. Προέρχονται αμφότερες από την Α’ Φινλανδίας.
ΕΛΣΙΝΚΙ – ΓΙΑΡΟ
Το Ελσίνκι διασύρθηκε 3-0 από την Κουόπιο την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη του ήττα έπειτα από 12 αγώνες στους οποίους μετρούσε 10-2-0! Στους οκτώ εξ αυτών σημείωσε από τρία τέρματα και πάνω. Το ίδιο έπραξε και στα 4/5 ματς κόντρα στη Γιάρο ανεξαρτήτως έδρας.
Η φιλοξενούμενη μάζεψε την μπάλα από τα βάθη της εστίας της δύο φορές και πάνω στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επίσης, δέχτηκε το λιγότερο τρία τέρματα στις 2/3 εξορμήσεις της. Στην τρίτη έφαγε δύο από την ΕΪΦ στο Κύπελλο, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Το Ελσίνκι θα ψάξει το «τρίποντο» με πολλά γκολ, ώστε να αφήσει πίσω του την «τριάρα» από την Κουόπιο. Επομένως, θα ποντάρουμε το Ov 2,5 του.
ΙΛΒΕΣ – ΚΟΤΚΑ
Τεράστιο φαβορί και σε αυτή την αναμέτρηση είναι η γηπεδούχος Ίλβες που βρίσκεται στο «-4» από την πρωτοπόρο Κουόπιο έχοντας δύο ματς λιγότερα. Υποδέχεται την προτελευταία Κότκα, η οποία έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 31 γκολ παθητικό σε 12 ματς.
Επίσης, δέχτηκε τουλάχιστον τρία στα 2/3 που αντιμετώπισε τη γηπεδούχο. Επιπλέον, έφαγε από δύο και πάνω στις 5/5 εξόδους, δείγμα των τεράστιων κενών που παρουσιάζει ανασταλτικά. Ακόμα, παραβιάστηκε η εστία της το λιγότερο τρεις φορές στις 3/4 εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα. Η Ίλβες πέτυχε τρία γκολ στις 2/3 αναμετρήσεις εντός – εκτός. Μπορεί να το πράξει και κόντρα στη χειρότερη άμυνα της Α’ Φινλανδίας, ούσα η ίδια η καλύτερη επίθεση της Λίγκας με 30 γκολ σε 13 παιχνίδια.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
18.00 293 ΕΛΣΙΝΚΙ – ΓΙΑΡΟ OV 2,5 ΓΗΠ. 2,00
18.00 294 ΙΛΒΕΣ – ΚΟΤΚΑ OV 2,5 ΓΗΠ. 1,75