Πέρασε η δυάδα από τη Super League, που προτείναμε την Τρίτη, με τον «άσο» του Αστέρα Τρίπολης (1,92) κόντρα στον Πανσερραϊκό και το Goal/Goal στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Λάρισα (1,91) και έδωσε απόδοση 3,66!
Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας γίνεται απόψε στο Ολίμπικο της Ρώμης ανάμεσα στη Λάτσιο και την Ίντερ. Οι 2 ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, στην έδρα της Λάτσιο και το Σάββατο, σε αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα. Η Ίντερ κέρδισε εύκολα με 0-3. Πήρε τη νίκη με 2-0 και στο ματς του πρώτου γύρου στο Μιλάνο.
Το σημερινό παιχνίδι βέβαια είναι διαφορετικό, αφού πρόκειται για νοκ άουτ τελικό Κυπέλλου. Και πάλι όμως η Ίντερ είναι φαβορί για τη νίκη. Έχει δείξει την ανωτερότητά της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, πήρε με μεγάλη διαφορά και σχετικά νωρίς το πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το νταμπλ. Επιλέγουμε το «διπλό» της.
Στη Ligue 1 διεξάγονται σήμερα 2 παιχνίδια που είχαν αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Παρί Σεν Ζερμέν και του Στρασβούργου. Ντέρμπι κορυφής είναι η αναμέτρηση της Λανς με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η διαφορά τους είναι 6 βαθμοί υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ουσιαστικά έχει κατακτήσει τον τίτλο αφού ακόμα και να κάνει 2 ήττες υπερτερεί της Λανς στη διαφορά τερμάτων. Αναμένεται να γίνει ανοιχτό ματς με τις 2 ομάδες να κυνηγούν τη νίκη. Το Goal/Goal δείχνει να είναι καλή επιλογή.
H ΠΡΟΤΑΣΗ
876 (22:00) ΛΑΝΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ GOAL/GOAL 1,45
877 (22:00) ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ 2 1,68
