Το G/G του 1,78 έγινε εύκολα χθες στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, αφού η Τσέλσι επικράτησε 4-1 της Μπέτις και σήκωσε την κούπα. Από την άλλη, η ισπανική ομάδα έμεινε στα τέσσερα κόρνερ, ενώ εμείς είχαμε ποντάρει το Ov 4,5 της. Από εκεί και πέρα, δύο είναι οι επιλογές μας και για σήμερα. Προέρχονται από τον επαναληπτικό τελικό Κυπέλλου στην Κροατία και τον αγώνα μπαράζ για την έξοδο στην Ευρώπη στο Βέλγιο.
ΡΙΕΚΑ – ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ
Επαναληπτικός τελικός του Κυπέλλου Κροατίας, ο πρώτος έληξε 1-1 και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα τέρματα ακολουθεί παράταση και εάν δεν αλλάξει κάτι και εκεί η διαδικασία των πέναλτι.
Η Ριέκα κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή κερδίζοντας 2-0 εντός έδρας την αποψινή της αντίπαλο! Αναμένεται να το επαναλάβει απόψε και να σηκώσει την κούπα, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Η ίδια, άλλωστε, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη χώρα. Επίσης, επικράτησε αυτής στα 4/5 ματς που την υποδέχτηκε. Επιπλέον μετράει 5/6 νίκες στη βάση της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τέλος, η αντίπαλός της ηττήθηκε στις δύο τελευταίες εξορμήσεις της.
ΑΝΤΒΕΡΠ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Μπαράζ στο Βέλγιο για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, η αναμέτρηση είναι μονή. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εάν δεν αλλάξει κάτι και εκεί η διαδικασία των πέναλτι.
Αμφότερες έδειξαν καλή εικόνα στα πλέι οφ και οι αποδόσεις αδικούν τη φιλοξενούμενη. Θα πάμε στο G/G διότι πιστεύουμε πως αμφότερες μπορούν να σκοράρουν. Όπως συνέβη στα 8/10 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης στη γηπεδούχο. Επίσης, η Άντβερπ μετράει 3/6 εντός – εκτός και 13/16 στη βάση της, στην οποία σκόραρε στους 19 από τους 23 αγώνες που έδωσε από την αρχή της σεζόν. Η Σαρλερούα από την πλευρά της, έχει 5/6 G/G μέσα – έξω και 7/9 μακριά από το «σπίτι» της. Επιπλέον, βρήκε δίχτυα στις 9/10 εξόδους, ενώ σημείωσε τουλάχιστον ένα τέρμα και στις 11/13 επισκέψεις στην αποψινή αντίπαλό της.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
19.30 766 ΑΝΤΒΕΡΠ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ G/G 1,60
20.00 767 ΡΙΕΚΑ – ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ 1 1,60