Απογοήτευση στο Βιετνάμ

Απογοήτευση στο Βιετνάμ

Η Γκάνα δεν έμεινε στα δύο γκολ που θέλαμε χθες. Έβαλε τέσσερα (4-3 την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία) και επιβεβαίωσε το Ov 1,5 της στο 1,62. Η Αίγυπτος, όμως, κόλλησε στο 1-1 με τη Γουινέα Μπισάου.

Δύο οι προτάσεις μας και από το σημερινό κουπόνι. Προέρχονται αμφότερες από τα προκριματικά της Ασίας για το Μουντιάλ.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΥΡΙΑ

Αναμέτρηση για τον 2ο όμιλο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Μουντιάλ Ασίας. Η Ιαπωνία φιγουράρει στην κορυφή με 15 βαθμούς και 19-0 γκολ σε πέντε αγώνες! Η Συρία είναι 2η με 7 πόντους. Διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική.

Η Ιαπωνία δεν παίρνει με τίποτα το πόδι από το γκάζι σε αυτή την φάση. Μπορεί να είναι αδιάφορη σήμερα, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα χαριστεί στην αντίπαλό της. Θέλει, άλλωστε, να κάνει το απόλυτο στον όμιλο και χωρίς να δεχτεί γκολ. Εμείς θα ποντάρουμε να σημειώσει από τρία τέρματα και πάνω. Κάτι που επιβεβαίωσε στα 5/7 που αντιμετώπισε την αντίπαλό της ανεξαρτήτως έδρας. Επίσης, έβαλε τουλάχιστον τρία στα 13/17 επίσημα και μη ματς ανεξαρτήτως έδρας, καθώς και στα 6/8 στη χώρα της. Η Συρία από την άλλη, για να προκριθεί χρειάζεται μόνο νίκη, κάτι που θα την αναγκάσει να ανοιχτεί και να γίνει έτσι βορά στις ορέξεις της αφηνιασμένης Ιαπωνίας.

ΙΡΑΚ – ΒΙΕΤΝΑΜ

Παιχνίδι για τον 6ο όμιλο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Μουντιάλ Ασίας. Το Ιράκ είναι πρώτο με 15 βαθμούς σε 5 ματς και 14-1 απολογισμό τερμάτων. Το Βιετνάμ τρίτο στο «-1» από τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Κι εδώ γίνεται η τελευταία αγωνιστική.

Το Βιετνάμ μείωσε τη διαφορά στο «-1» από την Ινδονησία, αλλά πρακτικά δεν έχει ελπίδες για την πρόκριση, καθώς η Ινδονησία υποδέχεται τις αδύναμες Φιλιππίνες. Το ματς αυτό διεξάγεται νωρίτερα, η Ινδονησία μόνο με… αυτοκτονία δε θα κερδίσει, επομένως, το Βιετνάμ θα είναι αδιάφορο και απογοητευμένο. Επίσης, δεν έχει κερδίσει ποτέ το Ιράκ (0-1-5 ανεξαρτήτως έδρας). Επιπλέον, ηττήθηκε στις 7/8 εξορμήσεις του. Το Ιράκ από την άλλη, είναι ασταμάτητο (8/10 νίκες) και σκοράρει κατά ριπάς. Δε θα λυπηθεί την αντίπαλό του.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

13.14 300 ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΥΡΙΑ OV 2,5 ΓΗΠ. 1,62

21.00 329 ΙΡΑΚ – ΒΙΕΤΝΑΜ 1 1,62