Σε καλή κατάσταση και με παράδοση η Σερέζο Οσάκα.
«1» η Γερμανία στο Nations League
Shutterstock
Shutterstock

«1» η Γερμανία στο Nations League

Σε καλή κατάσταση και με παράδοση η Σερέζο Οσάκα.

Το G/G του 1,60 στο Ουνιόν Εσπανιόλα – Ντεπορτίβο Λιμάτσε (2-2) βγήκε από το 57ο λεπτό χθες. Δυστυχώς, όμως, έληξε No Goal και Under το Μπογκοτά – Λεόνες (0-0). Από εκεί και πέρα, δύο είναι οι επιλογές μας και για σήμερα. Προέρχονται από το Φάιναλ Φορ του Nations League και το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας.

ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ

Διπλοί αγώνες στο Λιγκ Καπ Ιαπωνίας με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία. Η Σερέζο Οσάκα είναι 8η και έχει 6-1-1 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επίσης, μετράει 3/3 νίκες στη βάση της, ενώ κέρδισε σε αυτή τις πέντε από τις έξι φορές τη σημερινή αντίπαλό της. Η Γιοκοχάμα από την άλλη, είναι 17η και θα παλέψει για την παραμονή. Ως εκ τούτου, το Λιγκ Καπ περνάει για εκείνη σε δεύτερη μοίρα. Επιπλέον, παρουσιάζει σημαντικότατες αδυναμίες όταν φεύγει από την έδρα της κάτι που αποδεικνύουν και οι 4/5 ήττες της. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στην ανεβασμένη Οσάκα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μονός ημιτελικός για το Φάιναλ Φορ του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εάν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η Γερμανία έφτασε εδώ αποκλείοντας την Ιταλία. Επικράτησε 2-1 αυτής στο πρώτο ματς και ήρθε ισόπαλη 3-3 (από 3-0) στον επαναληπτικό. Αυτό ήταν το 16ο παιχνίδι που έμεινε αήττητη στην κανονική διάρκεια (11-5-0)! Επίσης, μετράει 6-3-2 απέναντι στην Πορτογαλία, η οποία ζορίστηκε αρκετά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δανίας (0-1, 3-2 στην κανονική διάρκεια, 5-2 στην παράταση). Το παρ’ ολίγο πατατράκ με τους Δανούς οδήγηση στην αμφισβήτηση του τεχνικού Μαρτίνεθ και το κλίμα δεν είναι το ιδανικότερο. Μάλιστα, υπάρχει μία φημολογία ότι δε θα συνεχίσει μετά το πέρας του Nations League. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Γερμανία φαίνεται να πατάει καλύτερα στα πόδια της και από τη στιγμή που ο αγώνας διεξάγεται και στη χώρα της (στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου), είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

13.00 805 ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ 1 2,07

22.00 810 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 1,85